Balancebold - Håndtag og Elastik - 1 Balancebold - Håndtag og Elastik - 2 Balancebold - Håndtag og Elastik - 3 Balancebold - Håndtag og Elastik - 4 Balancebold - Håndtag og Elastik - 5

Balancebold - Håndtag og Elastik Balancebold med håndtag og elastik

Fra 1503:- 1503:-

Varen findes ikke længere på lager. Kontakt vores kundeservice for mere information.

 • inkl. pumpe.
 • Slidstærk
 • Høj kvalitet
 • Mange forskellige øvelser
 • Core styrke og balance

Mere information

 • Produktbeskrivelse
 • Øvelser

 

 

Balancebold - Håndtag og Elastik

 

 • Balancebold
 • Træningselastik
 • Pumpe
 • Maksimal vektbelastning: 150 kg
 • Elastik-længde: 85 cm
God balance er helt essensielt både i hverdagen og ikke mindst i alle former for aktivitet og træning. Du vil hurtigt mærke forskellen efter en kortere tid med målrettet træning hvor du bevidst inkluderer gode øvelser for at forbedre din balance. Der er mange øvelser du kan træne for at forbedre balancen, men de bedste og mest effektive øvelser trænes med en Balancetræner med træningselastik fra Gorilla Sports. Dette er det ultimative redskab for at udfordre dig på en spændende, effektiv og morsom måde. Dette er ikke kun et redskab til at udfordre balancen, men dens udformning med tov på hver side med gode håndtag på enderne giver dig et træningsværktøj som på en fantastisk måde kombinerer træning af balance og styrke. Antallet af øvelser er "uendelige", kun kreativiteten sætter grænser. Den er unik og du vil elske dens anvendelighed og mange muligheder. Med en balancebold kan du træne hele kroppen med ett og samme apparat. Du vil hurtigt mærke at dette er et apparat som giver dig fuld valuta for pengene og gode resultater af din træning.

Træn dig til bedre balance og stabilitet

Med en Balancetræner med træningselastik får du komplet træning af hele kroppen. Her får du trænet og bedret din stabilitet og balance. Dette er essentielle dele af en træningshverdag og er let at glemme hvis du kun fokuserer på kondition eller bliver for optaget af nogen enkelte muskelgrupper. Hvis du inkluderer gode stabilitets- og balanceøvelser i din træning vil du opleve betragtelig bedre progression og en mere solid træning. Denne balancebold giver dig ikke kun muligheden for at udføre gode øvelser for at forbedre dine stabilitets- og balanceevner, men den er glimrende også til brug i dine styrketræningspas. Dens udformning gør apparatet til et genialt hjælpemiddel som kombinerer øvelser for den essentielle coremuskulatur og for den øvrige muskulatur både i arme, ryg, mave og ben. Har du lange dage på jobbet ved et skrivebord er det meget vigtigt at du bevidst og målrettet inkluderer træning i din hverdag for at sikre en god holdning. Træning fokuseret på at styrke "core" er ikke til at komme udenom i den sammenhæng. Balancetræner med træningselastik optager ganske lidt plads og er perfekt at have på kontoret så du kan koble af i pauserne i hverdagen for at træne et par enkle og effektive øvelser således at din krop er bedre rustet til dage med mange timer på en stol. Du vil blive overrasket over hvor mange muligheder der findes når du tager balancebolden i brug i din træningshverdag. Bolden er hård og flad på den ene siden og rund og blød på den anden. Den kan bruges på begge sider alt efter hvordan du vil træne. Dette er et træningsapparat som din krop vil takke dig for. Lider du af muskelsmerter eller ustabilitet i kroppen er dette et perfekt hjælpemiddel. Enkle øvelser vil efter kort tid give dig følelsen af øget styrke i kroppen. Ved at træne med en balancebold får du fat i støttemuskulaturen som du ellers vil have svært ved at trænet. Dette gør at du bliver endnu stærkere i hele kroppen end du ville være blevet med anden træning. Du får et fuldkomment træningsapparat som giver dig øget bevægelighed, koordination, styrke og stabilitet. Se fedt træningstøj fra Gorilla Sports!