Træningsbænk - Skrå og Flad

Vælg den rigtige TRÆNINGSBÆNK

At vælge den rigtige træningsbænk er ikke svært. Man skal bare gøre det metodisk. Begynd med at følge disse trin.

 1. Vælg muskelgrupper. Gå ud fra hvilke muskelgrupper du vil kunne træne på din bænk. Er det core, bryst, ryg osv.
 2. Lav en liste over øvelser du vil kunne udføre. Når du har valgt muskelgruppe, kan du fortsætte med at finde hvilke øvelser der træner disse muskelgrupper bedst. Se hvilket udstyr øvelserne har til fælles.
 3. Definer dit behov. Når du har fundet hvilke øvelser du skal træne, er du næsten i mål. Så er det bare at skrive ned hvilke egenskaber din bænk skal have. Gå ud fra både øvelserne du tænker at udføre samt pladsen du tænker at have bænken på derhjemme. Eksempler på behov kan være: justerbar i højden, justerbart ryglæn, ekstra stabil, eller nem at klappe sammen og gemme væk.

Huskeliste

Her er en liste over gode ting at tænke på ved valg af træningsbænk:

 • Hvilke øvelser skal du træne?
 • Passer en lige eller justerbar træningsbænk bedst?
 • Hvor meget plads har du, og hvor meget plads tager bænken?
 • Hvad er den maksimale belastning for træningsbænken?
 • Har bænken hjul og håndtag for nem flytning?
 • Hvis den er uden hjul, hvad vejer bænken? Kan du flytte på den uden besvær?
 • Vil bænkens fødder være i vejen for dine ben, når du sidder/ligger på bænken?

Tænk på: Skal du træne tungt, er det vigtigt med en lidt bredere rygpude med tynd polstring.

Forskellige modeller af træningsbænke

I vores sortiment har vi følgende fem bænktyper:

 • Den lige bænk
 • Den justerbare bænk
 • Bænkpressen
 • Situpsbænken
 • Rygopløftsbænken

Fladbænk
Denne bænk er så enkel som det overhovedet er muligt. En lige bænk med en polstret plade. Nogle af vores lige bænke er justerbare i højden, mens andre har en fast højde. Disse bænke er perfekte til øvelser, hvor du ligger ned, sidder lige op eller bruger bænken som støtte. En stor fordel ved den lige bænk er dens enkelhed. Takket være dens enkelhed, kan modellen generelt tåle mere belastning og sælges til en lavere pris.

Skråbænk
Vores justerbare bænke kan bruges til alt, hvad de lige bænke tilbyder, plus at de har muligheden for at indstilles i forskellige vinkler. Dette åbner op for forskellige presøvelser, hvor du vil sidde op men stadig have rygstøtte. Nogle af vores justerbare bænke har også en saddel, som kan justeres i vinkel. Dette gør, at du kan sidde mere behageligt, når du træner i en skrå position. Denne type bænk er meget populær til hjemmegym.

Bænkpress
Til vores bænkpresser medfølger der en integreret skivestangsholder i bænken. Som du kan høre på navnet, er disse bænke lavet til netop at lave bænkpress. At lave bænkpress på en bænk, der har en fast skivestangsholder, føles mere stabil end på en bænk med en løs holder.

Situps-bænk
Denne bænk skaber en perfekt position for at udføre situps. I disse bænke kan du låse dine fødder fast, hvilket muliggør situps med vægt. Dette er kort og godt en rigtig god bænk for dig, der vil have styr på mavemusklerne!

Rygliftbænk
Denne bænk er specialdesignet til rygopløft. I disse bænke kan du virkelig opbygge sæde- og rygmuskulaturen effektivt. Sammen med en situpsbænk har du en perfekt træningsstation for både core, ryg og sæde.

Vi har fri fragt på alle køb over 700kr

Hjemmetræning Skråbænk Flad Bænk Bænkpres Mavebænk Hyperextension Rygliftbænk

45 produkter