Battle Rope Power Reb – Nylon

Fra 1199:-
  • Vægten er 13 kg eller 18 kg
  • Kan bruges inde og ude
  • 15 meter lang
  • Godt greb

Battle Rope Power Reb – Nylon

Funktionel træning er populært som aldrig før. Cross Fit er en af de trends som benytter denne form for træningsprincipper. Power Reb er træningsudstyr som vil give dig både styrke og udholdenhed, som er overførbart til hverdagsaktiviteter. Du behøver ikke dyrke Cross Fit for at træne med rebet. Det er nok at du vil træne! Vi kan tilbyde et solidt tov, som tåler brug både inde og ude.

Længden er 15 m for begge varianter. Forskellen ligger i vægt og diameter. Det ene tov vejer 13 kg og har diameter på 3,8 cm. Den anden variant vejer 18 kg og har diameter på 5,0 cm. Rebet er lavet i solid nylon. Samtidig med at det gør rebet solidt, modvirker det at tovet trækker fugtighed til sig. Det giver Power Reb lang holdbarhed. Begge enderne er belagte for et godt greb, og for at hindre at enderne frynser.

Andre oplysninger:

  • Diameter; 3,8 cm eller 5,0 cm
  • Vægt; 13 kg eller 18 kg
  • Kan bruges inde og ude
  • Materiale: 100% nylon
  • Længde: 15 m

Træning med Power Reb

Funktionel træning er en form for styrketræning. Typisk for denne form for træning er at den er overførbar til dagligdags aktiviteter. Det er i bund og grund det egentlige formål med funktionel træning. Øvelser indenfor denne form af styrketræning involverer flere muskelgrupper. I modsætning til mange øvelser indenfor traditionel styrketræning. Træning med Power Reb kræver en del plads, under selve træningen. Alligevel er det virkelig træningsudstyr man burde se flere steder. Rebet benyttes oftest til at få det i svingning. Det vil sige at man med armene bevæger rebet sådan at det «bølger». Har du en solid stang og godt og vel 7-8 m gulvplads, eller plads udenfor, er det bare at komme i gang. Rebet skal rundt om stangen/træet, og du holder rebet i enderne. Gå et godt stykke under selve stangen/træet. Brug armene til at bevæge rebs enderne op og ned. Målet er at hele rebslængden skal svinge op og ned. Øvelsen vil give dig en meget god træning. Vi kan næsten garantere dig svie i arme, skuldre og core. I tillæg vil det give et godt konditionspas. På sigt vil du hurtigt mærke progressionen. Er du nybegynder vil det være fornuftigt at begynde med korte intervaller. Prøv dig frem med for eksempel intervaller hvor du knokler 15-20 sekunder, og så en kort pause. Der er flere ting man kan træne med reb, og det er kun fantasien som begrænser. Hvad med at binde noget tungt i en ende, og så trække rebet til dig? Du må gerne kombinere funktionel træning med den traditionelle styrketræning. Det vigtigste er at du har en plan for din træning.