Medicinbold Grip – 3-10kg - 1 Medicinbold Grip – 3-10kg - 2 Medicinbold Grip – 3-10kg - 3 Medicinbold Grip – 3-10kg - 4 Medicinbold Grip – 3-10kg - 5 Medicinbold Grip – 3-10kg - 6 Medicinbold Grip – 3-10kg - 7 Medicinbold Grip – 3-10kg - 8 Medicinbold Grip – 3-10kg - 9

Medicinbold Grip – 3-10kg Medicinbold med greb

Fra 647:- 647:-

Varen findes ikke længere på lager. Kontakt vores kundeservice for mere information.

 

 • Produceret i slidstærkt gummi
 • Alsidig medicinbold
 • Nem at støde med
 • Tydelig vægtmarkering

Mere information

 • Produktbeskrivelse
 • Øvelser

Medicinbold Grip – 3-10kg

 

Det perfekte træningsredskab er det som giver dig variation og effektivitet i din træning. En medicinbold er netop et sådant redskab. Dette er et simpelt og sjovt hjælpemiddel og fungerer til alle typer træning. Bolden kan bruges til meget og er ikke mindst en super investering for dig som foretrækker at træne hjemme. Du triller let bolden frem på stuegulvet og bum, så har du det ultimative produkt til træning af hele kroppen. Træning med bolden giver de bedste muligheder for at udfordre styrken og balancen. Ydermere er dette det ultimative hjælpemiddel til at styrke din coremuskulatur på en funktionel og nyttig måde.

 

Medicinbolden fra Gorilla Sports fås i 8 forskellige udgaver med vægt fra 3 til 10 kg. Du vælger den bold som passer perfekt til din træning og dine ønsker. Variation i øvelserne er noget af det vigtigste for at få en god træning. Der findes ikke noget bedre end et redskab med uendeligt mange muligheder, spændende og sjove øvelser og ikke mindst mange udfordringer for hele kroppen, fra top til tå.

 

Andre oplysninger:

 • Medicinbold med greb
 • Diameter: 23cm
 • Materiale: Holdbart gummi
 • Nem afvisning
 • Fås i vægte: 3kg, 4kg, 5kg, 6kg, 7kg, 8kg, 9kg og 10kg

 

Effektiv og udfordrende træning for hele kroppen

 

Træning skal være både udfordrende, morsom og spændende. Udstyret er dit vigtigste værktøj for at træningen skal blive bedst mulig. Udstyret skal være udformet på en sådan måde at det giver dig effektiv og funktionel træning. Apparaterne du vælger skal fungere godt til din krop så du bliver stærkere og når dine mål. Med en medicinbold fra Gorilla Sports får du det bedste udgangspunkt for den bedste træning. Træning med bolden er funktionel træning for hele kroppen og det er samtidig en morsom aktivitet. Både balancen, coremuskulaturen og den essentielle støttemuskulatur i kroppen bliver udfordret når du bruger bolden. Du kommer hurtigt til at opleve at medicinbolden er din bedste træningsmakker. Hvis din hverdag består af lange dage ved skrivebordet har kroppen brug for gode øvelser for at den stillesiddende aktivitet ikke skal blive for belastende for kroppen. God træning med en medicinbold vil styrke din kropsholdning, forbedre mavemuskulaturen og bidrage til at det bliver enklere og mere behageligt at strække ud. Kroppen vil hurtigt og i meget højere grad kunne tackle de lange dage på kontoret. Bolden er udformet med et håndtag på hver side. Materialet den er lavet i er solid og overfladen er ru så du får et godt greb og stabilitet i øvelserne. Du kan vælge mellem forskellige udgaver med vægt fra 3 til 10 kg. At den kommer i forskellige udgaver med forskellig vægt betyder at du kan vælge den som passer til din træning og dine ønsker. På den måde får du det ultimative hjælpemiddel til den ultimative træning. Coremuskulaturen er helt essentiel. Ved at træne øvelser med træningsbolden aktiveres din core/mavemuskler, både for at støtte op om kroppens anden muskulatur og for at holde balancen. De fleste af øvelserne med en medicinbold vil dermed give dig en eminent kombination hvor både core, balance og de øvrige muskelgrupper udfordres og bliver mere udholdende. Denne type træning er specielt vigtig for at forhindre og forebygge skader. Kroppen vil med andre ord både styrkes og udfordres på en og samme tid.