Fitnessbold Pilatesbold GS

239:-
  • Maksimal belastning er 500 kg
  • 75 cm bruges ofte på kontoret
  • Leveres med pumpe
  • Diameter er 55-75 cm

Fitnessbold Pilatesbold GS

Leder du efter den ultimative træningsbold for at udfordre din styrke og balance? Så er en Pilatesbolden fra Gorilla Sports akkurat det du står og mangler. Træning som udfordrer hele kroppen er både effektivt og sjov. Du mærker hurtigt at du forbedrer dig og dette giver dig den bedste motivation for at yde mere og nå dine mål, både på kort- og længere sigt.

En fitnessbold har den gode og vigtige funktion at den passer glimrende til træning for at styrke ryg- og coremuskulatur. Antallet af øvelser er stort set uendeligt. Det er kun fantasien som sætter grænser for de muligheder en gymball giver.

Dette er en af de bedste investeringer for dig som foretrækker at træne hjemme. Den er let at opbevare og let at tage frem på stuegulvet eller hvor end du måtte foretrække at træne. Gorilla Sports producerer sine pilatesbolde i tre forskellige farver, blå, rosa og grå. Udover at at du kan vælge farve, kan du også vælge størrelsen.

Alle farvene findes i tre størrelser, 55 cm, 65 cm og 75 cm. På den måde kan du vælge den bold som passer dig og dine træningsønsker bedst.

Boldstativ til fitnessbold kan findes HER.

Andre oplysninger:

  • Farver: Blå, rosa, grå, sort, rød og grøn
  • Diameter: 55 cm, 65 cm og 75 cm
  • Maksimal belastning: 500 kg

Enkel og sjov træning med pilatesbold

En stærk coremuskulatur er essentiel for hele kroppen. Dette gælder specielt for dig som sidder meget stille ved skrivebordet i hverdagene. Gode pas med en gymball vil forbedre din kropsholdning, du vil få styrket den vigtige mavemuskulaturen og du vil opleve øget bevægelighed i hele kroppen. Resultatet er at du er bedre rustet til lange dage på kontoret.

Dyrker du yoga eller pilates? En træningsbold er et superbt hjælpemiddel til at variere øvelserne og for at udfordre nye dele af kroppen. Den fungerer godt både til stabiliseringsøvelser og udstrækning. Du vil også opleve at træningen bliver betydeligt sjovere. Dette er fordi variationsmulighederne er store og muligheden for at få god balance og blive stærk hurtigt er vældig stor. Bolden er produceret i et slidstærkt og robust materiale og den er i top kvalitet. Dette gør at du føler dig sikker igennem træningen.

I de aller fleste øvelser med denne bold aktiveres coremuskulaturen for at holde balancen under øvelserne, i tillæg til at du får god træning af andre vigtige muskelgrupper. På denne måden styrker du "kernen" (mave) som i mange sammenhænge er det vigtigste værktøj for at forhindre belastninger og skader på kroppen.

Træning med pilatesbold er perfekt til at få trænet stabiliseringsmuskulaturen som det ellers kan være yderst vanskeligt at få ordentlig tag på. Stabiliseringsmusklerne bidrager til at øge ydelsen af anden muskulatur og er ikke mindst essentielfor at oprettholde og forbedre kroppens holdning. Med en stærk kropsholdning undgår du lidelser og smerter og du vil opleve kroppen mere udholdende. Dette vil du sætte pris på i andre typer træning, men også i hverdagen og i din fritid. Er du vild med at træne hjemme? Så er en fitnessbold perfekt til dig. Denne er let at opbevare og let at trille ud på stuegulvet når du måtte ønske det. Træning er enkelt, effektivt og sjov med pilatsbold.