Sjippetov BLACK Kuglelejer

129:-
  • Med kuglelejer for optimal følelse
  • Håndtagets længde er 13,5 cm
  • Rebets længde er 280 cm
  • Vejer kun 150 g

Sjippetov BLACK Kuglelejer

Sort sjippetov med kuglelejer, en længde på 280 cm og en vægt på 150 g.
Et traditionelt springtov der er som du vil have det med god vægt, lange håndtag for godt greb og funktionelle kuglelejer der fungerer så godt at du bliver nødt til at komme med en anden grund, hvis springet ikke går som det skal.

Selve tovet er i solid plast, og fæstet til håndtagene med en slidstærk ordning. Håndtagene er formet for et godt greb, og er 13,5 cm i længde. Ydermere er de polstrede med et allergivenlig materiale.

Sjippetov fremmer koordination og udholdenhed og klarer sig godt til opvarmning og kan give et skub i cardio træning.

Andre oplysninger:

  • Med kuglelejer for optimal følelse
  • Håndtagets diameter: 2,5 cm
  • Håndtagets længde: 13,5 cm
  • Længde: 280 cm
  • Vægt: ca. 150 g
  • Farve: Sort

Træning med sjippetov

Mange tænker nok på træning med sjippetov som opvarmning til styrketræning. Det kunne ikke være mere forkert, da et sjippetov er meget mere end som så. Du kan selvsagt varme op med sjippetovet, men du kan også bruge det meget mere som en central del af din træning. Her har du chancen for at forbedre udholdenhed, kondition og koordination med en og samme øvelse. Har du ikke trænet så meget med sjippetov? Det er overhovedet ikke noget problem. Det er let at tilpasse træning med sjippetov til eget niveau. Er du helt nybegynder kan det være nok med nogen hop, og derefter en kort pause. Efterhånden øger du antal omgange og hvor længe du hopper. Fordelen ved sjippetov er at du hurtigt vil se at det går fremad. Der er nogen ting man skal huske på når man træner med sjippetov. Hold skuldrene lave, og hav afslappede arme. Lad håndleddet stå for selve bevægelsen.

Når du hopper skal du lande på tæerne, ikke på hælen. Dette sker som regel automatisk, men er alligevel godt at have i baghovedet. Knæene skal være «løse». Det vil sige at knæene skal fungere som støddæmpere for kroppen. Pass på at de aldrig låses helt. Der er mange programmer online til dem som vil træne aktivt med sjippetov. Der kan veksles mellem hvordan man har fødderne, intensiviteten, intervaller og så videre. Tag et kig på nettet for at få ideer til hvad som kunne passe dig. Udover at sjippe bør du også dyrke anden træning. Hav f.eks. en dag med styrketræning og en dag med sjippetov. Vi er sikre på at du vil få god effekt af denne variation.