Aerobic Stepbænk PRO - Lille

699:-
  • Maksimal belastning på 200 kg
  • Tre forskellige højder 12,5-25 cm
  • Med en længde på 70 cm

Aerobic Stepbænk PRO - Lille

Vores kortere trinmodel kan justeres mellem tre forskellige højder; 12,5 cm, 18 cm og 23 cm sparer plads, da andre muligheder er større og giver mulighed for at træne din krop med forskellige øvelser i forskellige vinkler.

Ofte kan man klare sig med blot en type træningsudstyr. Det handler om hvad man har behov for, for at nå sine træningsmål. Fullbody træning uden andre krav end lidt gulvplads. Træn numse, ben og kondi med samme øvelse, eller styrke med egen kropsvægt. Mulighederne er mange, og valget er dit.

Aerobic Stepbænk er lidt mindre end de du normalt finder i et træningscenter(se også en større version her fra Gorillasports). Det kan være en fordel for mange, alt efter form og brug. Stepbænken kan justeres i højden. Det gøres enkelt ved at flytte på klodserne. 

Aerobic Stepbænk kan benyttes til øvelser designet for step, eller som en del af styrketræning (med kropsvægt eller ekstra vægt). Hurtige bevægelser er ikke noget problem. Non-slip belægning på repoet sørger for at du ikke skrider.

Ligesom andre trinbrædder er denne også fleksibel og hurtig til at skifte mellem de forskellige højder, og den kan belastes med en vægt på op til 200 kg.

Andre oplysninger:

  • Dimensioner (LxBxH): 70x28x12,5 cm / 18 cm / 23 cm
  • Højde: 12,5 cm, 18 cm og 23 cm
  • Maksimal belastning: 200 kg
  • Farve: Sort og grå

Træning med Aerobic Stepbænk

Træning med en stepbænk er alsidig. Ydemere kan en stepkasse fungere som træningsudstyr, til mange styrkeøvelser. Du kan træne med kropsvægt eller med dumbbell/barbell. Stepbænk oprindelse finder vi i USA. Den blev brugt til genoptræning af knæ, men fandt hurtigt flere brugsområder. I dag finder vi steptræning både i træningscentre og som hjemmetræning.

Du kan finde specialiserede step-programmer, som giver dig bedre kondition, koordination og styrke. Er du nybegynder skal du lære første trin først – basic step (gå op og ned). Teknikken er vigtig for at træne skadefrit og få det udbytte man ønsker. Stå foran Aerobic Stepbænk. Skuldrene let tilbage og ned, høj brystkasse. Gå op med en fod, og derefter den anden. Husk at få hele foden op på brættet. Derefter går du ned igen, tå i gulvet først. Hav altid det man kalder «bløde knæ», som vil sige at du ikke strækker knæene helt ud (hav nogen millimeter at gå på). Når du kan basic step vil du nemt kunne se at dette er udgangspunktet for alle andre steptrin. Vil du træne hele programmer, eller dele af programmer, finder du mange gode på nettet. Kassen foran laptoppen og træn derudaf.

Vil du bruge stepbænken til styrketræning (se vores udstyr til styrketræning) er det også fuldt ud muligt. Bænken kan bruges som træningsbænk til bænkpresog andre øvelser. Eller træn kun med kropsvægt, for eksempel stående lunges. En fod på bænken, den anden på gulvet. Aerobic Stepbænk kan også bruges til træning af mave og arme. Tag forskellige varianter af armhævninger med hænderne på kassen. Endnu mere udfordrende; en hånd i gulvet og en på bænken. Mountain Climber er en fantastisk øvelse for mave/core. Hænderne på Aerobic Stepbænk og kør på!