KONDITIONSUDSTYR

Her finder du Gorilla Sports' udvalg af fitnessudstyr. Vi modtager blandt andet motionscykler, crosstrainere og løbebånd i vores sortiment og alt sammen leveret til døren med fragtomkostninger inkluderet i prisen.

At kombinere styrketræning med cardio vil udvikle din styrke og omvendt. Forbedret iltoptagelsesevne giver mulighed for hurtigere restitution og øget præstation, så fitnessudstyr er et rigtig godt supplement. Til konditionstræning er motionscykler, crosstrainere og løbebånd alle godt udstyr.

Køb fitnessudstyr

Vi tilbyder et bredt udvalg af fitnessudstyr og tilbyder:

  • Crosstræner
  • Løbebånd
  • Træningscykel
  • Ro-maskine
  • Vertikal træner
  • Vibrationsplade

Crosstraineren er fitnessudstyret, hvis bevægelse efterligner løb lidt, men som er meget venligere for dine led. Et godt alternativ til dig, der kan lide at løbe men som er i en fase hvor du gerne vil i gang eller måske til genoptræning.

Løbebånd, vi har nogle der er mindre og nogle der er større og nogle der er sammenklappelige mens nogle knap kan trilles væk. Der er nogle med stærke motorer, der kan klare alle, der kører i den højest mulige vinkel mens vi har andre med svagere motorer der ikke kan klare samme belastning. Spørg hvis du har spørgsmål.

Motionscykel, her har vi samlet alle vores cykler og det er alt fra folde X-frames og spinningcykler til overfaldscykler og sådan noget med ryglæn. Vi har noget for enhver smag, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til noget.

Romaskine, det er maskinen hvor du bruger næsten hele kroppen alle undtagen brystmusklerne. Et sjovt værktøj hvor vi anbefaler at du sætter modstanden til 6-7 når du træner for at træne kondition. Vil du derimod have hårde, muskelkrævende mælkesyreintervaller træner du selvfølgelig på modstand ti.

Vertical climber er en maskine, hvor bevægelsen minder om at klatre lige op, deraf navnet vertikal climber. En lidt anderledes variant af træning, hvor du aktiverer hele kroppen med både træk og tryk for armene og løfter og presser med benene.

Vibrationsplade, en type udstyr hvor tanken er at vibrationerne skal øge aktiveringen af ​​de muskler, der er involveret i den bevægelse du udfører. Pladen er et godt produkt til at træne balancen da du aktiverer musklerne yderligere når du samtidig står på ét ben. Kan også opleves sjovt at udføre strækøvelser på.

Crosstrainer Løbebånd Motionscykel Romaskine Vertical Climber Vibrationsplade

40 produkter