Vægtpakke - Pakke Vægtskiver

Her har vi samlet alle vores pakker med vægtskiver. Du finder pakker med vægtskiver, der har en diameter på:

  • Vægt pakke 25/26 mm
  • Vægt pakke 30/31 mm
  • Vægt pakke 50/51 mm

Køb vægtpakker

Vores vægtpakker er sammensatte pakker af vores forskellige modeller af vægtskiver og de er perfekte til dig, der:

  • Ved hvilken diameter du har på stangen
  • Ønsker at købe to vægtskiver af samme vægt
  • Ved, hvilke vægte du ønsker

Hvis du ved hvilken diameter du har på stangen, kan du nemt klikke dig videre til de vægtpakker vi har til den diameterstang med tilhørende huldiameter. Vi har pakker med huldiametre på 25/26 mm, 30/31 mm og 50/51 mm.

Vi har kunder, der ønsker at købe en vægt for at supplere det allerede eksisterende fitnesscenter med endnu en vægtskive, og vi har kunder, der køber en vægtplade for kun at træne med vægtskiven. For sådan en kunde er vægtpakken ikke relevant, men for dig, der ønsker at købe vægtskiver, hvor du køber to vægtskiver af hver vægt, du er interesseret i, er vægtpakken noget for dig.

Hvis du ved hvilke vægte du ønsker, kan du nemt søge igennem de muligheder vi har og se om nogle af de muligheder vi har er egnede. Det vi kan sige er at de fleste af vores pakker vejer i alt 30 kg, med nogle undtagelser fra de pakker vi har med to vægtskiver på hver 10 kg som så vejer i alt 20 kg.

Træn med vægtpakker

At have en vægtpakke at træne med er meget godt, fordi du så kan belaste stangen, men forskellige vægte til alle de forskellige øvelser, du vil træne. Men frem for alt er det godt med vægtpakker, fordi du kan øge vægten i de øvelser, du træner.
Hver uge nedbryder du de muskler som du træner og efter du har nedbrudt dem bygger de sig endnu stærkere op og dermed burde du også kunne belaste lidt hårdere. Det er ikke sådan, at du nødvendigvis kan tage på hver uge, men du bør være i stand til at øge med et reb i hvert sæt af den første øvelse.
Med dette i tankerne kan det være en god idé at have forskellige vægte i en lidt lavere vægt for også at kunne lave de der mindre stigninger, selvfølgelig afhængig af træning.

Hvilken vægtpakke skal man vælge

Vi har vægtskiver af cement og vi har vægtskiver af støbejern. Fordelen ved de vægtskiver vi har i pakker der er lavet af cement er, at de er lidt billigere end dem i støbejern. Dette mens dem i støbejern er lidt mere holdbare, hvis du er en, der godt kan lide at slippe stangen et stykke over gulvet, når du er færdig med øvelsen.

Fri fragt ved alle køb over 700 kr.

Vægtskiver 51mm - Pakke Vægtskiver 31mm - Pakke Træningssæt Løse vægtskiver

54 produkter