Yoga og Pilates Pakke

1939:-

Denne vare er desværre udsolgt lige nu

  • Syv forskellige produkter i ét
  • Pakker til yoga og pilates

Her er en gympakke, der vil inspirere yoga og pilates med blandt andet en måtte, kugle, pude, bælte og puder.

Yogamåtten er lavet af hudvenlig PVC og kan bruges som en tynd træningsmåtte. Den er let at folde sammen og leveres med en taske til at bære den ind for nem håndtering.

Pilatesbold / Fitnessbold er et af de mest alsidige træningsværktøjer. Du kan begge bruge det som noget at sidde på både derhjemme eller på kontoret, og du kan nemt integrere det i din træning. Mulighederne med træningsbold er uendelige og giver dig mange alternativer til at træne din krop.

Med yogapuden kan du tage afslapningsøvelser til et helt nyt niveau. Især i meditation og i lignende øvelser, hvor du har brug for at være i samme position i lang tid, kan puden virkelig gøre det lettere.

Akupressur Måtte og Pude er perfekt til bare at slappe af. Efter en stressende arbejdsdag eller en hård træning øger de hårde plastknopper blodcirkulationen og kan føre til den nødvendige afslapning, især i ryg- og nakkemusklerne.

Latexremmen fungerer som en gummirem uden håndtag, og kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan gøre med det.

Yoga bloken er 23,5x15x8cm og kan bruges som hjælp til at finde og forblive i position, lidt den samme funktion som yogabæltet, men på en anden måde.

Yoga bæltet er 260 cm langt og kan hjælpe dig med at strække din krop forsigtigt. Med de to D-formede metalspænder kan længden justeres efter behov.

Hvis du vil læse mere om hvert produkt, kan du finde dem her: