Balancebræt

BALANCEBRÆT

Det er ikke nogen gåde, at træning med balanceplader forbedrer ens balance. Men at det også er rigtig god torso- og bentræning er det nok flere der glemmer.
Balance er noget vi har brug for hele vores liv men især når vi bliver ældre. Og at opretholde balancen betyder at vi løber mindre risiko for faldskader og overbelastninger når vi parerer for eksempel ved at glide. Balanceøvelser forbedrer også vores mindre muskler i fødder, knæ, ben og hofter, hvilket gør at træningen ofte bruges som genoptræning efter skader og operationer.

Her kan du se vores udvalg af balanceredskaber der egner sig til alle former for balancetræning. Disse værktøjer fungerer også godt i genoptræning og coretræning.

Hvilken type balanceplade skal jeg købe?

Her finder vi nogle forskellige varianter af balanceplader der alle har deres egne fordele.

Den klassiske balanceplade med hård flad top og hårskåleformet underside. Dette balancebræt er perfekt udfordrende for dig der ønsker at kunne stå med i hverdagen. Så hvis du vil have en balanceplade at stå på ved skrivebordet når du arbejder er det denne du skal købe. Dette board fungerer også godt at lave squats på for at aktivere torso og ryg mere.

Så har vi balancebrættet med en hård flad side og en oppustelig blød side. Dette bord kan bruges i begge retninger. Når den flade side er nedad er brættet mere stabilt og når den bløde side er nedad bliver det noget helt andet. Den afrundede og bløde kontaktflade mod gulvet skaber en ustabilitet på brættet der virkelig udfordrer balancesansen. Takket være balancepladens smarte design har den en række anvendelsesmuligheder til din træning.

De oppustelige balancepuder er rigtige klassikere når det kommer til balancetræning. Deres enkle konstruktion gør at de kan tømmes for luft og nemt pakkes i tasken og tages med. De har en meget blød konstruktion i begge retninger hvilket gør dem til udfordrende balanceredskaber. Disse kan også bruges hvis du vil opbygge torsostabilitet når du står ved dit skrivebord og arbejder.

De tykke balancemåtter minder om de tidligere nævnte balancepuder. At stå på måtten betyder at kropsvægten hele tiden flyttes under fødderne hvilket udfordrer fra fødderne op til torso og ryg. Praktisk balanceværktøj hvis du har brug for vedligeholdelse i form af genopfyldning med løft. Måtten kan også bruges som polstring til øvelser som håndstående push ups.

Bestil i dag, gratis forsendelse på alle køb over 700 kr.
Tilbehør

6 produkter