Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Corporate gym

Er du interesseret i at købe fitness- og træningsudstyr til virksomheden, privat eller til det kommercielle fitnesscenter? Så er du kommet til det rette sted.
Med vores brede sortiment har vi det, du og virksomhedens fitnesscenter har brug for, og hvis du ikke finder det her, har vi også mulighed for at tilbyde dig et stort udvalg af maskiner.

Den nemmeste måde her er at kontakte os via info@gorillasports.se, så hjælper vi dig videre.

Køb af virksomhedsfitnesscenter

Vi er baseret i Stockholm, og hvis du er i nærheden, kommer vi og besøger dig, ser på lokalerne, måler op, lytter til hvad du ønsker, stiller spørgsmål og sørger for at optimere pladsen sammen med dig. Hvad der er optimalt for dig og virksomhedens plads ser vi så, det vigtige for os er, at begge parter oplever, at vi har tænkt alt igennem.

Fra erfaring ved vi, at det er nemt at glemme tilbehør som f.eks. gulv, vægtstativ eller chin-up-stang, at der nogle gange kan blive flere maskiner til f.eks. forsiden af kroppen, men ikke lige så mange til bagsiden, eller bare at der ikke rigtig er plads til at bevæge sig rundt i lokalet med den planlagte indretning. Det er nogle af årsagerne, der får os til at ønske at opbygge en tæt kontakt med hver kunde.
Når vi har besluttet det fitnessudstyr, du ønsker, tilbyder vi, du godkender, og så går vi igennem med ordren.

Andre Services:

Vi tilbyder også:

  • Levering
  • Montering
  • Personlige Trænere

Vi leverer i hele Sverige, og prisen varierer afhængigt af afstanden og størrelsen på ordren.

Montering af træningsudstyr tilbyder vi i øjeblikket kun i Stockholm, Malmø og Göteborg. Her får du nogle, der kører udstyret ind i det rum, hvor fitnesscentret skal være, vi fjerner og sørger for at smide emballagen ud, og vi samler og placerer alt, som vi har aftalt.

Vi har bemærket et behov for personlige trænere fra tidligere kunder, hvor det ikke har været alle medarbejdere i virksomheden, der har haft erfaring med at træne i fitnesscenteret. I stedet er det blevet sådan, at fitnessudstyret stod mere eller mindre ubrugt, mens konditionstræningsudstyret blev brugt flittigt.
Hvis du opdager, at det er tilfældet, så få en personlig træner ind, der kommer ud og instruerer jer, enten i gruppe eller en ad gangen. Det er vigtigt, at I kommer i gang, og at det bliver brugt, og det her kan være noget, der er behov for kontinuerligt, men også noget, der kan være tilstrækkeligt med en gang som en introduktion.