Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Aktiv vila är knepet

Stiv krop? Træt af træning? AKTIV HVILE ER TRICKET

VI HOS GORILLA SPORTS SKRIVER OFTE OM EFFEKTIV TRÆNING.

At turde øge belastningen og blive ved med at udvikle sig. Så vi tænkte i stedet at skrive et par ord om aktiv hvile og rolig træning. Progression og slaskede sessioner i al deres herlighed. Men nogle gange kan man bare ikke klare det. Det tror vi alle sammen kan blive enige om.

EFTER HÅRDE TRÆNINGER, TRÆTTENDE ARBEJDSUGGER...

...eller lange pauser, er det nemt at miste appetitten helt. Kroppen føles stiv og træt, mens hovedet ikke gider andet end at hvile mod en sofapude hele dagen. Men det er i disse øjeblikke, at aktiv hvile er bedst.

MANGE GANGE BLIR TRÆTTEN TIL EN NEGATIV SPIRAL.

Når vi ligger stille for længe, ​​stopper kroppen. Hjertet vænner sig til at slå langsomt, og musklerne sætter sig fast i deres afslappede stilling. Dette fører igen til, at hovedet hænger på. Og når dage bliver til uger, er det let at glemme, hvorfor vi aldrig føler os helt i form, hverken i krop eller sind.

MEN DER ER EN NØGLE UD.

Når vi skal bryde denne spiral, kan vi gøre det på to måder. En decideret springstart, hvor vi ryster os selv ud af dvalen, eller et skift fra passiv til aktiv hvile. Mulighed nummer et, vi nævnte i sidste uge og har sin charme. Men mulighed nummer to er heller ikke forkert.

EN LANG GÅR, EN BEHAGELIG CYKLETUR...

...eller en afslappet træning på crosstraineren kan være lige hvad du skal bruge for at få blodet til at flyde til dine muskler såvel som din hjerne. Så når du føler dig lidt træt efter arbejde, så tør at gøre det modsatte af at ligge ned. Forkæl dig selv først med lidt aktiv hvile, før du slukker for dagen. Chancerne er, at rolig træning både vil gøre dig mere opmærksom og hjælpe dig med at sove bedre

DU KAN FINDE VORES BESÆLGENDE CROSSTRAINERS HER NEDENFOR: