Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Fantastiska gummiband

STORE GUMMIBÅND

Et gummibånd er et alsidigt værktøj med et utroligt stort potentiale.
For det første adskiller gummibåndet sig fra andet modstandsudstyr, når det kommer til vægt. Et gummibånd, der kan give os en modstand på langt over 50 kg, behøver ikke i sig selv at veje mere end et par hundrede gram. Derfor kan vi sagtens pakke et par gummibånd med os uanset hvor vi rejser hen. Med et elastik i tasken kan vi altid få en udfordrende træning ind, uanset om vi er i fitnesscenteret, hjemme eller på hotelværelset.

VÆGTTRÆNING MED GUMMIBÅND.

Gummibånd fungerer godt som erstatning for andet vægtudstyr. Ved at skabe spændinger i båndet får vi en perfekt modstand mod øvelser som dødløft, skulderpres og bicep curls. For at skabe spænding i båndet kan vi enten fastgøre det til en fast genstand eller under vores fødder. Spændingen af ​​gummibåndet kan også justeres. Hvis vi flytter vores greb, så et mindre stykke af båndet trækkes ud, skabes der en højere spænding i båndet. Jo højere spændingen er, jo tungere skal båndet trække. På den måde kan et og samme bånd bruges til forskellige øvelser.

KROPSVÆGTTRÆNING MED GUMMIBÅND.

En anden unik egenskab, som gummibåndene har, er som en hjælp under krævende kropsvægtøvelser. Ved at fastgøre gummibåndet til pull-up stangen eller til dip rail og placere vores fødder eller knæ i gummibåndet, vil vi nemmere kunne trække vores kropsvægt op. Jo tykkere bånd vi bruger, jo mere assistance får vi. For dem, der har lang vej at gå før deres første strikse pull-ups og dips, er et tykkere gummibånd perfekt.
Efter at have øvet regelmæssigt med gummibånd, vil vi mærke, hvordan øvelserne bliver nemmere og nemmere. Og når båndet føler, at det hjælper for meget, skal du bare skifte til et tyndere bånd. Dette kan igen fortsætte indtil den dag, vi ikke længere har brug for hjælp.

OPVARMNING OG REHAB.

Der er gode grunde til, at fysioterapeuter og naprapater anbefaler gummibånd til deres klienter. Belastningen vi får ved at bruge en elastik afhænger udelukkende af hvor stor kraft vi vælger at trække båndet ud med. Derfor er båndene suveræne til blidt at opbygge styrke med til både genoptræning og skadesforebyggende træning. Når belastningen bliver for stor, orker vi simpelthen ikke at trække båndet ud mere, hvilket mindsker risikoen for overbelastning.
Gummiøvelser er også gode som opvarmning inden vores almindelige træning. Langsomme og kontrollerede bevægelser med gummibånd gør os i stand til at aktivere spændingerne i kroppen og forbedre musklernes samspil med hinanden.

VÆLG DEN RIGTIGE GUMMIBÅD.

I vores sortiment har vi en række forskellige gummibånd, som det kan være godt at kende forskel på. Her er en kort forklaring.

Korte gummibånd. Disse bånd fungerer bedst til øvelser, hvor båndet er fastgjort mellem benene eller armene. Disse er perfekte til opvarmningsøvelser til sædet og til at lave core-øvelser med.
Lange gummibånd. Er du opsat på at starte med elastiktræning, er det dem vi anbefaler. Lange bånd kan bruges til stort set enhver form for elastiktræning, herunder til at hjælpe kropsvægtøvelser.
Flade gummibånd. Det er normalt flade gummibånd, som fysioterapeuter uddeler eller anbefaler. Disse kan bindes sammen til en løkke eller bruges som de er. Disse kan også bruges til alle former for elastiktræning, og er også en smule billigere end løkkerne.
Gummibånd med håndtag. Hvis et behageligt greb er en topprioritet for dig, så se på gummibånd med håndtag. Disse bruges bedst til forskellige former for trækøvelser med båndet, og værre til at skalere gymnastiske øvelser med. Ligeledes til at spænde mellem benene.

SE ET UDVALG AF VORES GUMMIBÅDE NEDENFOR: