Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Kraften sitter i benen

Sæt tiden ind i det, der tæller

DER ER MANGE GRUNDE TIL, AT DU IKKE BØR SKIPPE “LEG DAY”.

Flere grunde end blot de kosmetiske altså. En af de store fordele ved at være motionist er følelsen af ​​magt. Efter vi har fået rutine i vores træning, bliver de øvelser, vi engang syntes var svære, nemmere. Når træningen bliver lettere, kan vi øge belastningen. At se hvordan vi har forbedret vores fysiske kapacitet spreder en følelse af frihed i kroppen. Så hvis vi vil jagte følelsen af ​​at være ustoppelige, er det klart bentræningen, vi skal fokusere på.

For at løfte ergonomisk har du sikkert hørt tippet: "løft med benene". Grunden til dette er, at størstedelen af ​​vores styrke sidder lige der. En belastning, der er skadelig for den buede ryg, kan være en barneleg for ben og torso.

At træne underkroppen er at investere tid i træning, der betaler sig. Det er en stærk underkrop, der får os til at hoppe højere, gå længere og løfte tungere. For når det er rigtig tungt, vil hverken bicep curl eller bænkpress trække det største læs. Så vil vi i stedet takke for alle dødløft, squat og udfald.

Ved tunge vægtstangsøvelser er starten a og o Både mentalt, men også for at øvelsen skal være sikker at udføre. Derfor skal du altid have et vægtstangsstativ ved hånden, når du vil løfte tungt med en vægtstang på skuldrene eller brystet. Så kan du placere dig rigtigt, finde en god balance og skabe kontakt til dine ben, sæde og torso, inden du starter løftet.

SE NOGLE AF VORES BENTRÆNINGSPRODUKTER NEDENFOR: