Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Som kan användas till otroligt mycket

DER KAN BRUGE TIL EN UTROLIG MASSE

DEN LIGE TRÆNINGSBÆNK...

...er en oplagt funktion i næsten ethvert fitnesscenter. Uden hængsler og avancerede funktioner holder bænken over tid, mens dens enkelthed gør den oplagt at bruge. En flad, stabil bænk, der inviterer til træning.

Her er nogle eksempler på, hvordan du kan bruge en lige bænk:

Læg dig på bænken. En lige bænk er som klippet og skåret til at ligge på. Den mest populære øvelse i liggende stilling er naturligvis bænkpressen. Andre øvelser i liggende stilling er liggende håndvægtspres, flyes og benløft.
Fordelen ved at have en højdejusterbar bænk er, at du kan optimere din position til at have begge fødder på gulvet, når du udfører forskellige presseøvelser.

Sæt dig ned på bænken. At sidde på en lige bænk gør den øvelse, du udfører, mere statisk, end hvis du havde stået op. I en siddende stilling med lige ryg skal overkroppen være ansvarlig for al stabilitet, mens du ikke kan skabe noget momentum med dine ben eller hofter. Dette er perfekt, når du virkelig ønsker at isolere musklerne i f.eks. skulderpres og biceps curls.

Tag seler mod bænken. Bænken kan også bruges til at modtage støtte til fx hængende roning. Herefter bruges bænken som en hjælp til at opretholde en korrekt vinkel i kroppen og en god spænding.

Bænk som hævet. Takket være liggestolens bløde polstring fungerer lige træningsbænke fremragende som forhøjede til f.eks. bulgarske lunges og hip thrustere. Hvis du planlægger at udføre denne type øvelser, anbefaler vi, at du vælger en rigtig stabil bænk, der står fast, når den udsættes for sidebelastninger.

Udforsk alle mulighederne ved den lige bænk og find dine yndlingsøvelser.

SE VORES BEDST SÆLGENDE LIGE TRÆNINGSBÆNK NEDENFOR: