Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi måste anpassa oss

Hårde tider slider på VI SKAL TILPASSE

MEST VINTEREN!

Når man taler om overlevelsesteknikker i koldt vejr, er der to punkter, der er særligt vigtige:

Forberedelser.
Inden du går ud i kulden, er det af største vigtighed, at du forbereder dig selv og din pakke. Ikke at medbringe en varm jakke eller noget varmt at drikke kan have store konsekvenser. Jo bedre vi kan leve os ind i kommende udfordringer, jo bedre kan vi forberede os på dem. Hvis vi ikke ved, hvad der kan komme vores vej, er vi nødt til at dele andres erfaringer. Internettet er fyldt med tips.

Vær et skridt foran.
I ekstremt vejr skal vi altid være et skridt foran. Før vi begynder at svede, skal vi "styrke" (tage det varmeste tøj af), og inden vi begynder at fryse, bør vi allerede være ordentligt klædt på. På den måde undgår vi svedigt tøj, der køler os ned og bliver for nedkølet til at kunne tage tøj på igen. At være et skridt foran handler om hele tiden at være opmærksom på den belastning, dine omgivelser påfører din krop og psyke.

Lad dine rationelle tanker styre, når det bliver hårdt, for hvis vi kun lytter til vores krops signaler, handler vi for sent.
Er det længe siden du har drukket? Drik lidt, uanset om du er tørstig eller ej.
Vil du være træt, når uret ringer? klargør pakken, tøjet og kaffemaskinen allerede aftenen før!

Uanset om du skal ud i kulden eller bare klare hverdagen, kan det være godt at tænke over disse punkter. Kulden og mørket er stressende for os. Vi er ikke naturligt bygget til at klare det her vejr, så vi er nødt til at tilpasse os. Det starter med at anerkende de udfordringer, der er.

Lister er en perfekt måde at forberede sig på kommende udfordringer. Skriv på forhånd, hvad du vil gøre, og hvad du vil pakke. De hjælper med at ordne tingene i hovedet, når energien og viljen er lav.