Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

DEN FUNKTIONELLA TRÄNINGEN

DEN FUNKTIONELLE TRÆNING Træning til alle livets udfordringer

TRÆN FOR LIVET

I dette indlæg vil vi fortælle lidt om vores produktkategori Crosstraining, konceptet funktionel træning, og hvordan vi finder glæde ved at træne uge efter uge.

I modsætning til vores øvrige produktkategorier er Crosstraining et udvalg af redskaber, som vi mener passer til funktionel styrke- og konditionstræning. Træning, der forbereder os til livets alle fysiske udfordringer.

Svinge, hoppe, bære og slæbe. Træner du dine grundlæggende fysiske evner, forbereder du kroppen på de udfordringer, der kan opstå i hverdagen. Det er sjældent, om nogensinde, en perfekt formet bagdel eller en imponerende vaskebræt kommer til brug, mere end for æstetiske formål. Derimod vil styrke, udholdenhed og kondition ofte komme til nytte. Når uforudsete udfordringer opstår, som at hjælpe nogen med at flytte, løbe til toget for at undgå at komme for sent, eller tage trappen når elevatoren er i stykker, vil vi takke os selv for, at vi har trænet funktionelt. At træne funktionelt er at træne forebyggende for naturligt forekommende udfordringer.

Som I sikkert allerede har bemærket, er vi hos Gorilla Sports inspireret af træningsformen CrossFit. For dem, der ikke har hørt om CrossFit før, kan konceptet opsummeres som en blanding af forskellige træningsformer, der sammen komplementerer hinanden og forbereder vores kroppe på ukendte udfordringer, præcis som dem vi nævnte tidligere. Vi er inspireret af CrossFits måde at kombinere kondition, styrke og kropskontrol i korte, højintensive pass, der konstant varierer. Træningen bliver både tidseffektiv og giver mærkbare resultater i vores daglige liv. Resultater, der ikke kun ses i spejlet eller på vægten.

TRÆNINGEN FOR LIVET SLUTTER ALDRIG

For at gøre træningen til en naturlig del af vores hverdag, skal den på en eller anden måde forbindes med en indre lyst. For at finde denne lyst er vores bedste råd at starte træningsrejsen med at sætte et klart mål for, hvad du vil opnå med din træning. Et mål baseret på en færdighed, du ønsker, at din krop skal kunne. Det kan for eksempel være en vandretur, eller at kunne lave nogle push-ups i slutningen af hver løbetur. Det vigtige er, at målet er noget, der kan forbindes med lyst og glæde.

Når du har et konkret mål foran dig, kan du lave en realistisk træningsplan, der skal tage dig derhen. Hvis du for eksempel vil vandre til næste forår, kan vi konstatere, at det vil kræve styrke i benene, sædet og kernen, samt en del udholdenhed. Ud fra disse retningslinjer kan vi forestille os, at træningen, der forbereder dig til vandreturen, kan være ben- og kerneøvelser, gåture med en pakket rygsæk og konditionstræning.

Til sidst handler det bare om at komme i gang. I begyndelsen anbefaler vi, at du forsøger at lave mange korte og lette pass. Det gør, at du kommer ind i vanen og bygger selvtillid. Så længe der bliver trænet, er det godt. Hvor meget du vælger at udfordre dig selv, skal kun baseres på din motivation.

I modsætning til at gå til fitnesscenteret af ren rutine, vil en plan, der stræber mod et personligt mål gennem funktionel træning, opleves betydeligt mere meningsfuld og forhåbentlig glædesfyldt!

SE ET UDVALG AF VORES FUNKTIONELLE TRÆNINGSSORTIMENT HERUNDER: