Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Stor skillnad

Små ting kan gøre en STOR FORSKEL

DE plejer at sige, at djævlen er i detaljerne,

og sådan er det virkelig. Jo mere erfarne vi bliver som atleter, jo større værdi og tankekraft tillægger vi vores små rettelser og tricks. Det kan være alt fra hvordan vi vikler tapen om hænderne for at undgå friktion, til hvordan vi får adgang til specifikke muskelgrupper ved at træne detaljerede øvelser.

Hvis vi ser på eliteatleter, er det præcis sådan, de gør det. De praktiserer skræddersyede træningsskemaer tilpasset deres behov. De bruger tid på detaljerne for at undgå skader og få adgang til deres unikke svagheder.

Prehab, eller skadesforebyggende træning som det ellers kan hedde, er et eksempel på detaljeret træning, som man normalt ikke lægger meget energi i. Præhab træning forbedrer din balance, styrke, mobilitet og koordination for at opbygge en krop, der kan klare udfordrende belastninger. Hvis vi vil forbedre vores træningsresultater og øge vores formåen, er det vigtigt, at vi samtidig forebygger de skader, der måtte opstå undervejs.

Her er fem spørgsmål, du kan stille dig selv for at gennemgå de små detaljer?

  • Varmer du ordentligt op?
  • Har du brug for at forbedre din mobilitet?
  • Spiser du ordentligt inden træning?
  • Har du muskler, der er bagud i styrke?
  • Har du et ordentligt træningsprogram, der guider dig mod dine mål?

Med disse spørgsmål håber vi, at du kan få øjnene op for de små ting, du ikke må gå glip af. Alle disse faktorer har en enorm indflydelse på dine træningsresultater.

Har du brug for hjælp eller støtte på nogle af disse punkter?
Så er der hjælp at hente. Vores online coaches er eksperter i at synliggøre alle disse dele, og hjælper dig gerne med at mestre alle dele af en atlets liv.