Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Träna hela kroppen

TRÆN HELE DIN KROP Vi giver dig råd om, hvordan du tænker

SKRIV ALSIDIGT TRÆNING...

...som udfordrer os på forskellige måder, kan virke smart i starten. Vores bedste tip til både at gøre det nemt at skrive er at opdele træningen i flere separate dele. Dette gør det ikke kun lettere at skrive afleveringerne, de er også mere behagelige at udføre. Træningssessioner opdelt i forskellige dele føles både overkommelige, varierede og strukturerede. Tre egenskaber, der er afgørende for, hvor fornøjelig en træningssession opleves.

I dag vil vi tilbyde en session, hvor vi tog udgangspunkt i metoden med at dele træningen op i forskellige segmenter. Vi har valgt at dele passet op i fire dele. Først en individuel opvarmning, som du selv leder, derefter en teknikdel, hvor du både får tid til at skærpe dine færdigheder, samtidig med at du får pulsen til at fungere. Efter teknikdelen følger en medium-intensitet styrkedel. For virkelig at give muligheden for at tage dig selv ud, afslutter vi sessionen med en højintensiv AMRAP.

SÅDAN SER VORES PAS UD:

Del 1: Opvarmning
Opvarmning med lidt ekstra fokus på skuldre, lyske og bagside lår. Lad opvarmningen tage tid. Start med rolig, dynamisk udspændings- og mobilitetstræning. Mærk hvor du er stiv og blød ordentligt. Når kroppen føles blød, kan du begynde at få gang i blodcirkulationen.

Del 2: Tekniktræning
Hoppetovstræning i 8 minutter. Sæt tekniktræningen på dit niveau. Øv enkeltspring, dobbeltspring (rebet skal snurre to gange under fødderne pr. hop), tredobbeltspring eller krydse dine arme hvert andet hop. Prøv at blive ved hele tiden på en eller anden måde.

Del 3: Styrke
6x6 dødløft
Mellem hvert sæt skal du lave: 10 box jumps

Del 4: Fitness
AMRAP: 15 minutter
50 Reb-spring (helst dobbeltspring)
6 Dødløft
7 bar vendende burpees
8 Goblet squat
9 Kettlebell swing
Det behøver ikke være sværere end dette. Fire klare dele, der alle supplerer hinanden og skaber en dynamisk helhed. Held og lykke!