Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Varför tränar vi egentligen?

Når alt kommer til alt, HVORFOR TRÆNER VI?

TRÆNING FØLES IKKE ALTID HELT OPLYSENDE.

Hvorfor løbe rundt i det halve kvarter kun for at komme svedig hjem? Hvorfor løfte den tunge vægtstang, hvis den skal lægges tilbage på gulvet et par sekunder senere. Hvis vi ikke havde kaldt disse mærkelige aktiviteter for motion og retfærdiggjort dem ved at sige, at de får os til at føle os gode eller holder os i form, ville vi højst sandsynligt aldrig have gjort dem ellers.

EN ANDEN PRAKSIS, DER LET KAN LYSE OM REN VANSSYD …

...for en udenforstående er burpees. Vi kan måske grine af en hund, der løber i cirkler og jager sin egen hale. Men tænk, hvad hunden ville tænke, hvis han så os lave burpees under træning. En fuldkommen sund person, der gentagne gange ligger på maven på gulvet, og så rejser sig på fødderne og skyder.

HVAD TRÆNER VI, NÅR VI LØVER EN BURPEE?

Når vi træner burpees, bliver vi eksperter i at komme op af jorden. Vi træner alle de muskler, der skal til for at gå fra kravlende væsner til stolt gående mennesker. Det lyder måske som en selvfølge for mange. Men hvor ofte ser vi egentlig, at nogen skal rejse sig fra jorden? Måske en gang imellem på stranden. Og hvor ofte ser denne bevægelse ud til at blive udført helt uhindret?

DET ER NEMT AT FORTÆLLE OS, AT VI IKKE BEHØVER AT GØRE VISSE ØVELSER.

Måske synes vi, at vi allerede mestrer dem perfekt, eller at de øvelser, vi ikke laver, simpelthen er for dumme til, at vi kan bruge tid på. Men ikke at variere den måde, vi udfordrer vores kroppe på, risikerer at føre os til at fejlvurdere vores egne evner. Enten får vi en overtillid til os selv, og antager, at vi allerede kan klare alt, eller også bliver vi bange for overhovedet at prøve at teste, hvad vi kan klare.

TEST HVAD DU GÅR TIL.

Vis dig selv, hvad du kan. Lav nogle burpees og se, hvordan din krop reagerer. Tag en løbetur og tjek din kondition. Tør at få en konklusion på, hvad du kan, og hvad du skal øve dig mere på. Det kalder vi et aktivt forhold til ens krop!