Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vad betyder det?

Hvad er det? HVAD BETYDER DET?

TRÆT AF AT LØFTE VÆGT?

Så kan calisthenics være noget for dig.

Calisthenics er en træningsform, der fokuserer på at bruge kropsvægtsøvelser til at opbygge styrke, udholdenhed, mobilitet og kropskontrol.

Træningsformen har sine rødder i det antikke Grækenland, hvor den blev brugt som en del af militær træning. Siden da har træningslæren udviklet sig til en populær og alsidig træningsmetode, der integrerer påvirkninger fra gymnastik, akrobatik og forskellige former for kropsvægttræning.
Navnet "calisthenics" kommer fra de gamle græske ord "kalos", der betyder smuk, og "stenos" betyder styrke. Smuk styrke. Ikke helt upassende, når man ser erfarne calisthenics-udøvere vise deres færdigheder.

Hvad består uddannelsen af?

Calisthenics handler om at bruge kroppens egen vægt som modstand.
Træningen er centreret omkring øvelser, der styrker kernemuskulaturen, forbedrer mobiliteten og samtidig opbygger muskelstyrke.

FORDELE VED UDDANNELSE AF CALISTENICS:

Øger funktionel styrke: Calisthenics fokuserer på at forbedre kroppens evne til at udføre hverdagsbevægelser ved at styrke musklerne på en koordineret måde. Det øger ikke kun muskelstyrken, men også den funktionelle styrke og kropskontrol.

Minimalt nødvendigt udstyr: En af de store fordele ved calisthenics er, at det ikke kræver et veludstyret fitnesscenter eller dyrt udstyr. Størstedelen af ​​alle øvelser, der udføres i form af træning, bruger kun din egen kropsvægt som modstand fra simpelt udstyr såsom pull-up bars, der gør det muligt at træne i hjemmet, parker eller andre tilgængelige steder.

Tilpasset behandleren. Denne minimalistiske træningsform stemmer virkelig overens med udtrykket "grav hvor du står". Alle øvelser er tilpasset vores kropsform og daglige form.

De få brugte redskaber.
Udstyret, der bruges i calisthenics, er der for at udvide rækken af ​​øvelser, vi kan lave med vores kropsvægt. Pull-up og dip bars, power towers, paralletter og push up bars er klassiske træk ved denne træningsform. Selv gummibånd, plyobokse og step-up boards kan bruges til både at gøre træningen lettere og mere udfordrende.

Start i dag. Det smukke ved en træningsform som denne er, at vi kan starte med det samme. Hvis du har en krop og lidt ledig gulvplads, er der intet, der forhindrer dig i dit første træningspas.

ET CALISTENICS-pas:

Del 1: Opvarmning og coretræning
5 tilbud
30 sekunders planke (hvis du kan, stræk en arm ad gangen uden at bevæge resten af ​​kroppen. Hold armen strakt i 5 sekunder og skift arm)
30 sekunder Superman Rock
5 Kulmasken
10 push-ups

Del 2: Fuld kropsstyrke
Amrap 15 minutter, fokus på at udføre alle bevægelser med kvalitet.
40 squats
40 udfald
20 Hulsten
20 diagonale V-Ups
10 burpees
10 Pike Push Ups

SE ET UDVALG AF VORES BEDST SÆLGENDE GYMMEGULV NEDENFOR: