Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Träningsupplägget du inte får missa!

TRÆNINGSPLANEN DU IKKE MÅ GÅ Glip af!

At finde en træningsplan, der passer til os, kan være den afgørende faktor for, om vi lykkes med at komme i gang med vores træning eller ej. I dag tænkte vi, at vi ville præsentere en ordning, vi holder lidt ekstra af.

EMOM, eller "Every Minute on the Minute," er et træningskoncept, der opstod i CrossFit-verdenen. Det er en tidsbaseret træningsmetode, som betyder, at atleten udfører en bestemt opgave eller øvelse hvert minut og har den resterende tid af minutterne som hvile.

Her er nogle af fordelene ved EMOM-træning:

Effektiv udnyttelse af tiden: EMOM-træning er tidsbesparende og struktureret. Ved at bruge en EMOM ved vi præcis, hvor længe træningen varer, og vi kan planlægge både arbejde og hvile på forhånd.

Øget intensitet: Fordi hvile kun varer indtil næste minut begynder, tvinger EMOM os til at arbejde med en bestemt intensitet i hver arbejdsperiode. Dette reducerer risikoen for dødtid og driver os under sessionen.

Målbare resultater: EMOM muliggør lette målinger af fremskridt, fordi vi modtager konkrete måleresultater, som vi kan sammenligne os med. For at gøre den næste EMOM tungere, øger vi blot vægten eller antallet af gentagelser.

Mental styrke og fokus: EMOM udfordrer vores mentale udholdenhed. Når uret starter, er det bare et spørgsmål om at køre og holde fokus. Jo hurtigere vi kommer i gang og afslutter opgaven, jo længere hviler vi i slutningen af ​​hvert minut.

Ved at have både tid og gentagelser forudbestemt, minimerer vi enhver unødvendig mental indsats under træningssessionen. Dette træningskoncept tilskynder til disciplin og effektivitet, uden at vi skal være den, der fortæller os, hvornår vi skal starte næste sæt. Uret klarer det helt af sig selv!

EMOM træning og vægtstangstræning er som cut and cut for hinanden. Hvis du ikke har prøvet dette, så GØR DET!

SE ET UDVALG AF VORES BAR BAR-PAKKER NEDENFOR: