Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Är träningen som blir av

Den bedste træning ER DEN TRÆNING, DER VIRKER

FOR AT OPNÅ SUCCES...

...med din træning skal du først sikre dig, at den kommer af. Det kræver mere end visioner og løfter at komme i gang med en aktiv hverdag. Det kræver fast handling, planlagte træningssessioner og en evne til at gå fra tanke til handling.

Her er tre tips til, hvordan du tilpasser dine træningspas til dit liv.

Tilpas efter ugeplanen.
Start med at finde ud af, hvor meget tid der er at arbejde med. Fradrag tid tabt til forberedelse, transportafstande og brusebad. Ved at holde styr på vores ugentlige tidsplan kan vi være realistiske omkring vores fritid og lave gennemførlige træningsplaner. Så lidt som 10 minutter er nok til at få en fremragende helkropstræning.

Brug de rigtige øvelser.
Hvis vi ønsker at få et større udbytte på kortere tid, er vi nødt til at gå på kompromis med vores bekvemmelighed. Fuldkropsøvelser er normalt mere ubehagelige end pletmarkering, men som belønning får vi udført betydeligt mere arbejde på samme tid.
Hold træningen enkel og vælg nogle få øvelser, der udføres med kvalitet er vores motto.

Fortsæt.
For at træningen skal være rigtig effektiv, bør vi så vidt muligt undgå dødtid. Vores trick for at undgå nedetid er at erstatte passiv hvile med aktivitet. Det opnår vi ved at kombinere øvelser, der supplerer hinanden i direkte rækkefølge. At udføre en overkropsøvelse mellem benøvelserne skaber for eksempel tid til at hvile benene, samtidig med at man får lavet en overkropsøvelse i en pause, der ellers ville have været brugt på at stå stille.

Skriv ikke for lange passager.
Det er nemt hurtigt at hæve kravene til dine træningspas. Hvis den første session blev opfattet som tilstrækkelig tung, kan den træningsmængde nemt blive et minimumsniveau for den næste session. Dette skruer gradvist op for forventningerne til træningsvolumen og intensitet, indtil vi når et niveau, vi måske ikke rigtig nyder. Skriv træninger, der ser overkommelige og sjove ud ved dit skrivebord.
En træningsplan, der er holdbar i det lange løb, er længtes efter, ikke frygtet.

Træn med en ven.
Måske er det bedste, du kan gøre for virkelig at få træningen i gang, at finde en træningskammerat at dele byrden med. Meget burde være sandt med ugentlige skemaer og træningsambitioner, men at tage en session nu og da med en ven kan gøre sessionerne på egen hånd meget sjovere. Holdtræning skaber en større sammenhæng og bliver en motivator til ikke at give op.

Vi håber, at disse tips kan hjælpe dig i de øjeblikke, hvor det føles svært at matche træning med hverdagen. Hvis du vil have flere tips til, hvordan du tænker effektiv hverdagstræning, anbefaler vi, at du følger os på Instagram og læser med her på bloggen

SE ET UDVALG AF VORES DUMBELLS NEDENFOR: