Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi hjälper dig

Svært at finde den rigtige vægtstangsposition? VI HJÆLPER DIG

FORMÅLET MED ALLE DEBAR STILLINGER...

...er at ændre den højde vægtstangen skal være på. Dette giver os mulighed for at starte vores løft fra optimale positioner i forhold til den øvelse vi har tænkt os at udføre. Eksempler på øvelser, der har gavn af en vægtstangsstilling, er vægtstangssquat, bænkpres og hængende række. En god vægtstangsstilling giver os mulighed for at starte vores træning både sikkert og stabilt.

Når du vælger et vægtstangsstativ til dit hjemmegymnastik, er der to hovedfaktorer, du bør huske på.

Det første spørgsmål, der skal besvares, er, hvilken type belastning du vil have dit vægtstangsstativ til at håndtere. Jo tungere du vil belaste din vægtstang, jo mere stabilt skal stativet være. Det gælder både for at kunne fjerne vægtstangen sikkert, men også for derefter at kunne sætte stangen tilbage i stativet. Squats og bænkpres kræver for eksempel, at du har en fastere holdning, mens skulderpres og hængende roning kan klares på slankere varianter.

Det andet spørgsmål, der bør besvares, før du træffer dit valg, er, hvor meget plads din stand kan optage. Generelt set er større stativer mere stabile end de mindre. Men når det er sagt, så skal du være realistisk omkring, hvor meget plads din stand kan optage. Vores løse stativer er perfekte til dig, der har mindre plads og gerne vil kunne fjerne dit stativ mellem omgangene. Hvis du i stedet investerer i maksimal stabilitet, vil vores elbure passe perfekt til dig, ligesom vores større stativer.

Nu håber vi, at du har fået lidt kød på benene for at kunne vælge den vægtstangsstilling, der passer til dig!

SE VORES BEDSTSELLGENDE BAR-BAR-SÆT NEDENFOR: