Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi hjälper dig!

Svært at vælge boksehandsker? VI HJÆLPER DIG!

AT VÆLGE DE RIGTIGE BOKSEHANDSKER KAN SYNES LETTERE SAGT END GØRT.

Når det kommer til valg af handsker, vil du støde på to hovedkryds. Det første er, hvilken model handske du ønsker. Så kommer opfølgende spørgsmål om, hvor meget din handske kan veje. I dag tænkte vi, at vi ville hjælpe dig på vej, når du skal vælge boksehandsker til dit hjemmegymnastik.

HANSKEMODELLEN...

...afgøres af den type boksetræning du har tænkt dig at udføre. Her er en oversigt over de forskellige modeller vi sælger, og hvad de bedst bruges til.

Træningshandsker.
Denne handske er en rigtig god all-round handske til al slags boksetræning. Med god polstring omkring knoen og ordentlig håndledsstøtte beskytter den til alle former for træningsboksning. Uanset om du slår luffer, boksesække eller sparrer let, vil denne handske gøre jobbet.

Pro handsker.
Handskerne, der går under Pro-serien, er også tilpasset til all-round træning. Forskellen mellem disse og Workout-handskerne er, at vores Pro-handsker har integreret mesh-stof på indersiden af ​​håndfladen for bedre åndbarhed.

Taskehandsker.
Vores sækkehandsker er tyndere over knoen og løsere omkring håndleddet sammenlignet med vores Workout- og Pro-handsker. Disse handsker er lavet til at styrke håndleddene og føles fleksible. Hvis du primært har tænkt dig at træne på boksesække, pærekugler eller luffer, og ønsker du en pænere handske, er det denne du skal gå efter.

MMA handsker.
En MMA-handske efterlader fingerspidserne fri og har en slankere profil sammenlignet med en almindelig boksehandske. Denne type beskyttelse giver dig mere frihed til teknisk træning og er fantastisk, hvis du vil skifte mellem boksning og brydning med din træningspartner.

VÆGT

Handskernes vægt afhænger af, hvor meget polstring de er fyldt med. Det betyder, at tungere handsker er skånsommere at træne med for hænderne, men tungere at træne med for skuldrene.

Generelt bør begyndere starte med mere polstrede handsker. Som nybegynder i sporten er det nemt at lave fejl eller fejlvurdere sin styrke. Derfor kan det være godt med lidt ekstra stødabsorbering både for dig selv og din træningsmakker.
Lettere handsker fører til hurtigere slag, men anbefales til lettere og mere konditionskrævende typer boksning.

Vægten af ​​handsker er også relateret til atletens kropsvægt. Her er en omtrentlig indikation af, hvilken vægt af handsker der egner sig til forskellige kropsvægte

6-8 oz under 45 kg
8-12 oz mellem 45 og 70 kg
12-14 oz mellem 70-80 kg
14+ oz over 80 kg

SE VORES BEDST SÆLGENDE BOKSEHANDER NEDENFOR: