Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Hitta dina drivkrafter

FIND DINE DRIVKRAFTER

"HVORFOR TRÆNER JEG?"

Hvor ofte stiller du dig selv det spørgsmål?


Træningsrutiner er normalt motiveret med et Hvad og et Hvordan. Måske har vi set os selv i spejlet eller på et billede, når vi bliver ramt af impulsen: nu er det tid til at komme i gang!
Efter indsigten beslutter vi så, hvad vi skal træne, og hvordan den træning skal foregå. Måske bliver et par nye løbesko eller et fitnesskort symbolet på den nye træningsrejse.

Inden vi starter styrkerutinen eller løbeskemaet, kan det være godt også at definere vores Hvorfor.

HVORFOR SKAL JEG TRÆNE?

Er det kun af kosmetiske årsager, du vil dyrke motion, eller er der også andre drivkræfter, der kan motivere dig til at dyrke motion? Andre årsager, der motiverer motion, kunne for eksempel være at håndtere fysiske begrænsninger, du mærker i øjeblikket. Ligger dine egentlige problemer ikke i, hvordan du ser ud på billeder, men i hvordan din krop har det efter at gå på trapper, din mobilitet, når du skal ud af sengen eller din evne til at klare løft i hverdagen?
Kan du definere en færdighed, der ville gøre dit liv lettere, hvis du udviklede det?

Ved ikke bare at blive revet med af pludselige fitness-moder, der kredser om udseende, kan vi træffe modne beslutninger om, hvilken type bevægelse vi skal udvikle for virkelig at føle os godt tilpas. Behov, der rækker ud over drømmen om større biceps eller en fladere mave.