Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Spring för livet

LØB

DE KOMMENDE TIDER

Som I alle ved, kommer vinteren med mange mindre sjove sider. Mørke, kulde, sjap og rusk. Men som benhårde nordboer må vi simpelthen lære at leve med det her.
I stedet for at give op, er det om vinteren, vi virkelig skal kæmpe videre. Når foråret kommer igen, vil vi takke os selv for det arbejde, vi har lagt ned, da alt så mørkest ud.

For dem, der er afhængige af løb, er vinteren ekstra hård. Våde jordveje i elektrisk oplyste spor suger nemt saften ud af dig. Og enten snører vi nitterskoene og trækker i vintertightsene, eller også tilpasser vi os ved at komme ind i varmen i stedet for.
Og så er løbebåndet et perfekt supplement til at løbe udenfor.

DER ER FLERE FORDELE...

...med løbebånd udover at undgå det vejrbestandige mundstykke.
I modsætning til et løbebånd kan vi med et løbebånd starte og stoppe præcis, når vi vil. Dette giver mulighed for en række forskellige løbesessioner, som vi ellers ikke kunne lave.
Vi kan for eksempel vælge at løbe i tid i stedet for distance. Det fine ved tidsindstillede træningspas er, at de ofte kan opfattes som mere overkommelige. Under træningen kan vi stole på, at vi ved præcis, hvornår træningspasset slutter, og blot skal holde ud.

HER ER VORES TOP TIP TIL AT HOLDE DIN LØBETRÆNING I GANG I VINTEREN:

Beslut først hvilke dage i ugen du vil løbe. Vælg derefter, hvor lang hvert pas skal være. Varier gerne forskellige tidsintervaller for at skabe dynamik til din løbetræning. Så forsøger du at følge denne enkle plan for enhver pris. Men husk at være tilgivende over for dig selv, når det kommer til tempo. Vælg tempoet efter dagsformen og længden af ​​sessionen og prøv bare at holde dig i bevægelse hele tiden. Det er bedre at gå hele sessionen på løbebåndet end at ignorere sessionen helt.
Forhåbentlig vil denne træningsplan både presse dig, men samtidig ikke føles som en byrde.

HUSK:

Det er okay, at dagene føles mørke og hårde. Det gør dem til alle. Sammen fortsætter vi!