Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Tacka dig själv imorgon!

Træn for livet. TAK DIG SELV I MORGEN!

"GØR TING, DU TAKKER DIG SENERE"

...er et godt motto at leve efter. Det kan være alt fra at lægge opsparing til side til en stor dag, til at ordne en uenighed, før den bliver værre. En anden ting, vi virkelig vil være taknemmelige for senere i livet, er, at vi blev ved med at træne, og så tænker vi ikke på fornøjelsen ved at se vores tidligere krop på gamle feriefotografier.

Osteoporose eller osteoporose er noget, der rammer størstedelen af ​​alle ældre. Sammen med svækkelsen af ​​balancesansen over tid kan dette føre til ødelæggende uheld, der konstant lurer rundt om hjørnet.

Heldigvis kan osteoporose modvirkes, og det gøres bedst med træning og motion!

En af de mest effektive træningsmetoder til at forbedre knogletætheden er træning med plyo-bokse. Plyo-bokse er enkelt og funktionelt udstyr, der bruges til at udføre springøvelser og plyometrisk træning. Ved at hoppe op og ned fra plyobokse skabes en belastning på benene, som stimulerer knogledannelsen og øger knogletætheden.

Plyometrisk træning involverer hurtige og kraftfulde bevægelser, hvilket betyder, at benmusklerne aktiveres mere end ved almindelig styrketræning. Denne høje belastning stimulerer knoglevævet til at forstærke sig selv for at klare den øgede belastning. Resultatet er stærkere knogler og forbedret knogletæthed.

For at få optimale resultater er det vigtigt, at træningen med plyobokse bliver gennemført korrekt og med den rigtige teknik. Her er tre punkter, du bør overveje, når du udfører et boxjump.

  • Stil æsken på et stabilt underlag, før du begynder at hoppe.
  • Spænd din torso med hvert hop.

Aktiver hele sædet og benene, når du tager et væddemål.
Det er også vigtigt gradvist at øge intensiteten og sværhedsgraden af ​​øvelserne for at sikre en sikker og progressiv træning.

Så med det sagt: Begynd at lægge grundlaget for en sund knoglesundhed i dag. Vi kan garantere, at du vil takke dig selv senere!

SE ET UDVALG AF VORES PLYOBOXES NEDENFOR: