Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi berättar varför!

Springreb er bedre end du tror. VI FORTÆLLER DIG HVORFOR!

FOR MANGE ER AT HOPPE REB INTET MERE...

...end et grånende minde om et legetøj, der blev brugt i skolegården som barn. Hvad mange mennesker ikke ved er, at hoppereb kan være det mest undervurderede træningsudstyr derude. Her er fire punkter, der styrker denne påstand.

Fitness: Springreb øger pulsen og forbedrer iltoptagelsen på en måde, der resulterer i forbedret aerob udholdenhed og øget kardiovaskulær kondition. Når du hopper i reb, aktiveres store muskelgrupper, mens det kardiovaskulære system stimuleres for at øge den generelle kondition.

Styrke: Springreb er en dynamisk træningsform, der fremmer styrkeudviklingen, især i benmuskulaturen og kernemuskulaturen. Ved at belaste disse muskelgrupper stimuleres muskelvækst og forbedring af eksplosiv styrke, samt øger muskeltonus og kropsstabilitet.

Knogletæthed: Ved at udsætte skelettet for gentagne små stød bidrager hoppereb til en forbedret knogletæthed. Den gentagne belastning stimulerer knogleombygning og øger knoglemineralisering, hvilket bidrager til reduceret risiko for osteoporose og fremmer knoglesundhed.

Kalorieforbrænding: Springreb er en træningsaktivitet med høj intensitet, der resulterer i en betydelig kalorieforbrænding. Denne form for træning øger stofskiftet og energiforbruget både under og efter træning, hvilket kan gavne vægttab og fedtforbrænding. Ved at involvere hele kroppen og udføre hurtige bevægelser bliver springtov en effektiv metode til både at forbrænde kalorier.

For at din hopperebstræning skal føles varieret og motiverende, er det godt at inddrage andre former for øvelser mellem alle spring. Her er to træningspas, hvor hopperebet spiller hovedrollen.

"Flysimulator"
En Flight Simulator er en ægte Crossfit-klassiker. Konceptet er enkelt og kan ændres efter smag. Det originale pas ser således ud:

5-10-15-20-25-30-35-40-45-50-45-40-35-30-25-20-15-10-5
Ubrudte Double-Unders.

Hvis du ikke kan udføre Double-Unders, fungerer det lige så godt at lave almindelige spring.
Hvis du vil have det sjovt med sessionen, kan du se bort fra at lave ubrudte sæt, men i stedet vælge en eller to øvelser, som du udfører mellem hvert sæt.
Fx: 5 push-ups og 3 burpees.

En anden træning med sjippetov kunne se sådan ud:

EMOM: 20 minutter
Hop i 30 sekunder, og lav derefter 10 luftsquats. Hvil den resterende tid.

Disse to træningspas er kun toppen af ​​isbjerget, når det kommer til træning, du kan lave med hoppereb. Mestrer dette værktøj, og du behøver aldrig at gå uden en god træning igen, uanset hvor du er. Hvis du vil vide.

SE VORES BEDSTSÆLGENDE HOPPETOV NEDENFOR: