Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Skapt för hemmagymmet

Skabt til hjemmegymnastik

Kroppen og sindet hænger sammen.

Hånd i hånd, dag ud og dag ind.
Den lykke, der suser gennem kroppen, når vi trækker vejret efter intervalsessionen eller den følelse af kraft, vi får efter et rigtig tungt sæt, er noget ud over det sædvanlige.
Træning resulterer i al pragt. Men den følelse, vi får, når vi passer på os selv, er uovertruffen.

Når det er sagt, behøver vi ikke at gå af vejen for at gøre vores kroppe godt.
Det er mindst lige så vigtigt at lade kroppen komme sig. Selvfølgelig er der mange måder, vi kan forbedre vores restitution på. Korrekt søvn og god ernæring er måske de mest almindelige dele, vi har en tendens til at fokusere på. Dele som mobilitet og udstrækning er derimod nemme at glemme. Og her kan vi virkelig gøre en forskel for vores velvære!

Vores foam rollers er fantastiske, når det kommer til at blødgøre vores muskler, men også vævet mellem musklerne kaldet fascia. Når vi blødgør og skaber kontakt med fascien, forbedres kommunikationen mellem hjernen og musklerne og vi øger derved vores kropskontrol. Det er ikke helt legende!

Kan du få stive punkter i din ryg eller ben, er vores massagebolde lige det, du har brug for. Muskelknuder eller triggerpunkter som de også kaldes er ophobninger af stive muskelfibre. De opstår ofte efter hårde anstrengelser, eller når vi har spændt en muskel i længere tid. For at slippe af med triggerpunkter hurtigere, skal vi få adgang til og skubbe disse ophobninger fra hinanden, så nyt, sundt blod kan strømme gennem musklen. Det er her massagebolden kommer i spil. Med bolden kan du pegemarkere de steder, hvor muskelknuderne er opstået og modvirke smerten.

Så i stedet for at gå rundt og ærgre sig over din stive lænd eller spændte skuldre, så gør noget ved det. Accepter ikke, at kun tiden vil løse dine problemer. Lad det være dig, der bestemmer over din krop!

Tommelfingerregel: Når du føler dig stiv, går en foam roller sjældent galt.

Det løser måske ikke smerterne med det samme, men det vil højst sandsynligt gøre dig godt!