Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Våga göra det lite tyngre

Når det er tungt... TØR GØRE DET LIDT TUNGERE

GØR DET LETTERE. UDSTYRET PÅ!

Vi har tænkt på et fænomen, som ofte kan opstå under svære dage og tunge træningspas. Det sker ved en skillevej. Når vi fravælger muligheden for at give op, kaste håndklædet i ringen og tage hjem, står vi over for en ny skillevej. Og det er her, vi synes, det bliver spændende.

Det er let for mørke tanker at krybe ind i vores hoveder, når vi er svagest. Der kan opstå klager, og skænderiet begynder. Det er tanker, der ikke accepterer, at det lige nu er tungt. De siger, at vi er svage, ude af form og har en dårlig pandeknogle. Rent nonsens.

Nu hvor vi har valgt at fortsætte, kan vi også vælge, hvordan vi fortsætter fremad. Skal vi arbejde, som vi gjorde før, skal vi reducere belastningen eller skal vi gøre det lidt tungere?

Noget, som vi har bemærket, er, hvad der synes at ske i hovedet, når vi vælger at gøre det lidt tungere. Pludselig sætter vi os selv i en position, hvor vi nu er blevet underdogs. Det kan være alt fra at løbe en ekstra kilometer i løbekredsløbet, lave et ekstra sæt i fitnesscentret eller tage lidt ekstra på.
Vores egen erfaring er, at de tanker, der tidligere har runget i hovedet, erstattes af opmuntrende stemmer.

Hvis vi vælger at gøre det ekstra svært for os selv, forstår hovedet, at det skal peppe kroppen op i stedet for at tale den ned. Det er som sagt et fænomen vi personligt oplever, men på trods af dette vil vi gerne råde dig til at prøve det af. Især nu denne vinter.

Når det føles som om alt er mørkt og håbløst, så tør at gå op. Måske er det netop det, der får dig til at gå hele vejen med dine træningsmål.