Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Förbered dig i god tid

Hvis du ønsker, at morgendagen skal lykkes, så FORBERED dig i god tid

MAKSIMER DINE BESTEMMELSER

Uanset om det handler om at forberede sig til et træningspas, en konkurrence eller en almindelig juleweekend, så har forberedelserne inden stor betydning. Og dermed mener vi ikke kun forberedelser som juleindkøb, bagning og madlavning, men alle mulige tilberedninger, der får os i den rigtige stemning.

Når atleter sætter deres karriere i bero, kommer de ofte til at beskrive, hvordan deres unikke uploads så ud under deres storhedsdage. Det kan være alt fra de mindste detaljer til virkelig omfattende vaner. Når det kommer til upload, er der ikke noget rigtigt eller forkert, så længe det virker for dig.

Så hvordan forbereder du dig til en vigtig dag?
Her er nogle tips til uploads, som vi mener gør en forskel:

En slap cardio træning. Når hjertet kommer på arbejde, frigives mængder af vidunderlige hormoner i kroppen. Vi bliver både roligere og gladere af at kunne arbejde med kroppen, hvilket er perfekt, hvis vi gerne vil fortsætte med at være sådan dagen efter.

En dejlig yoga session. Yoga er en perfekt måde at samle dine tanker på. Når vi fokuserer på vores vejrtrækning, lukkes verden omkring os ude for en stund. Julefest er ikke kun forbundet med afslapning. Mål kan også opleves som belastende byrder, der får os til at føle os stressede og trætte. Derfor kan det være godt at kompensere med et øjeblik for sig selv i fred og ro.

Et varmt brusebad. At kunne kravle i seng efter et varmt brusebad kan være helt uovertruffent. Ved at skabe optimale betingelser for god søvn lægger vi også grunden til en succesfuld morgendag.

Vælg tøj aftenen før. Dette punkt lyder måske mærkeligt, men ligesom mange atleter kan det tøj, vi har på, have stor indflydelse på, hvordan vi har det og præsterer. At have planlagt morgendagens tøjvalg kan også gøre det lettere for os at slappe af, når vi skal sove. Der bliver en ting mindre at lave i morgen.

Med disse tips håber vi, at du bliver inspireret til at passe på dig selv og værne om de vaner, der får dig til at have det lidt ekstra godt.