Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Prestera på topp

Lær dig selv at kende PERFORM I TOPPEN

HAR DU NOGENSINDE SPØRGTE DIG SELV:

  • Hvad skal jeg bruge for at kunne sove ordentligt?
  • Hvad skal jeg bruge for at kunne arbejde koncentreret?
  • Hvad skal jeg bruge for at finde fokus inden træning?

Ingen kan besvare disse spørgsmål for dig.
For at sove godt har du måske brug for en særlig blød seng, et mørkt og køligt soveværelse, et vist tæppe og stilhed omkring dig.
For at kunne arbejde ordentligt kan du have brug for godt lys, en ergonomisk arbejdsstilling og ordentlig struktur på dine arbejdsredskaber for at finde dit fokus.

At opdele ens behov i et par klare faktorer hjælper os med at præstere på vores top. Det handler om at lære sig selv at kende og turde definere de ting, der påvirker os.

Det gælder alt, hvad vi gør. Uanset om det er læsning, madlavning eller motion, har vi bevidste og ubevidste præferencer for, hvordan vores omgivelser skal se ud og fungere for bedst muligt at interagere med dem.

Find ud af hvilke forhold du skal bruge for at komme ind i din zone. Jo bedre du kender dig selv, jo bedre kan du præstere, presse dig selv hårdere og opnå højere resultater.

For at opbygge et succesfuldt hjemmegymnastikmiljø er det af stor betydning, at træningsdelen ikke føles som en undtagelse eller et kompromis, men som en prioritet.
Vi forstår, at ikke alle har et ekstra rum til hjemmegymnastiksalen, men de fleste kan afsætte et hjørne, et skab eller en del af væggen til korrekt opbevaring af deres træningsudstyr.

Ved derefter at markere en del af gulvfladen som det sted, hvor træningen skal foregå, skaber vi en klar mental frizone. Når vi træder op på overfladen, skal vi ideelt set tænke "Her er jeg ikke i stuen, her er jeg i gymnastiksalen".

Når du går til den udpegede overflade, tilpasser din krop og hoved sig til "nu er det tid til at træne".

Den bedste måde at give hjemmegymnastiksalen et oplagt sted på, er at dække det stykke gulv, du gerne vil træne på, med et træningsgulv eller en træningsmåtte.

Gymgulve er polstrede fliser, der beskytter dit udstyr, dit gulv og dig selv mod skader og slid. Disse plader kan blive liggende permanent, eller lægges væk, når træningen er færdig. Gymnasiegulvet reducerer støj i hjemmet og skaber den grænse, der kan være nødvendig for at få dig ind i zonen.

Træningsmåtte er en mere fleksibel version af beskyttelse, der let rulles ud, når det er nødvendigt. Gymnastikmåtten dækker mindre gulvplads og tåler ikke samme belastning som et gymgulv, men fungerer perfekt til kropsvægttræning og lettere træning med frie vægte.

Optimer dine betingelser for givende hjemmetræning!