Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Fantastiska!

Fantastisk!

Hvad er en smith-maskine?

Smith maskinen er designet til sikker styrketræning med vægtstænger. Stilladset består af en stang, ofte kaldet en "smedstang", som løber mellem to lodrette stolper. Baren har indbyggede kroge, der kan låses i forskellige højdepositioner. Dette design gør det muligt for stangen at forblive i en fast bevægelsesbane og kan låses i sin eksisterende højde under hele liften.

Historien om Smith-maskinen

Smith-maskinen blev opfundet af fitnesslegenden Jack LaLanne i 1950'erne. Han ønskede at skabe en sikker træningsenhed for at minimere risikoen for skader ved frie løft. Stativet gik fra idé til idé takket være badehusejeren og LaLanne-vennen Rudy Smith, som fik det til fitnesscentre rundt om i USA.
Siden dens fødsel har Smith-maskinen udviklet sig til at blive et populært inventar i fitnesscentre rundt om i verden og er blevet brugt af et væld af muskelopbyggende stjerner.

Fordelene ved en Smith-maskine

Stabil bevægelsesvej: Den største fordel ved en smith-maskine er måske dens faste bevægelsesvej. Dette giver brugeren mulighed for at udføre øvelser med en kontrolleret og stabil bevægelse, hvilket især er nyttigt for personer, der træner alene og ikke har nogen, der passer, eller for personer med begrænset erfaring med frie vægte.

Sikkerhed: Smith-maskinen har indbyggede sikkerhedsstop. Disse stop fungerer som sikkerhedsnet og kan forhindre alvorlige skader, da stangen kan låses i højden i stedet for at falde frit. Du kender følelsen, når vægtstangen sætter sig fast midt i en squat og så langsomt glider ned, så låser du bare stangen der!

Alsidighed: Faktisk udføres størstedelen af ​​de tunge løft, vi udfører, i et lodret bevægelsesområde. Det betyder, at Smith-maskinen kan bruges i alt fra bænkpres til dødløft og squat. For hjemmeatleten er dette perfekt, da vi både lægger vægt på og undgår at udsætte os selv for fare eller begrænse vores træningsprogram.

Pladsbesparende: I mange tilfælde kommer Smith-maskiner som rigtige mini-gym. De kan omfatte alt fra vægtstativer til pull-up stænger, kabelmaskiner og træningsbænke. Dette gør maskinerne multifunktionelle og pladseffektive. Hvad der i første omgang kan ligne en anstændig investering, vil hurtigt give flere gange mere til gengæld!

Brugervenlighed: Smiths maskiner er nemme at bruge og kræver ikke den samme tekniske viden som træning med frie vægte. Især ikke med tungere vægte. Dette gør smith maskinen perfekt til både begyndere og erfarne træningsentusiaster.

Vores bedste tip er at have en gratis vægtstang ved siden af ​​din smith-maskine. Så kan du udføre lettere øvelser, der kræver mere bevægelsesfrihed med vægtstangen, og tungere øvelser, der kræver mere sikkerhed i smith-maskinen. Hvis du har de samme mål på stængerne, skal du kun bruge ét sæt vægte, tal om effektivitet!