Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vilken passar dig bäst?

HVILKEN ER BEDST FOR DIG?

HOS GORILLA SPORTS HAR VI ET STORT UDVALG AF håndvægte.

Denne serie kan igen opdeles i to kategorier, faste håndvægte og justerbare håndvægte. I dag tænkte vi, at vi ville gennemgå forskellene mellem disse kategorier og give nogle tips til dig, der gerne vil købe håndvægte.

DEN FØRSTE KATEGORI, VI HANDTE TIL AT BESKRIVE, ER FAST HANDVÆLTERE.

Disse håndvægte har en fast vægt, der er fastgjort til håndvægten. Faste håndvægte er derfor fremragende til brug i dynamiske øvelser, hvor håndvægten bevæger sig voldsomt. Så er der ingen risiko for, at vægtene hverken falder fra håndvægten eller rasler. Disse håndvægte har ofte en gummibelægning, der er velegnet til både hårde og bløde overflader. Vi anbefaler faste håndvægte til dig, der ved, hvilken vægt du vil bruge, og til dig, der ønsker at udføre højintensive træninger med dine håndvægte.

DEN ANDEN TYPE VI SÆLGER ER JUSTERBARE HÅNDVÆLLER.

En justerbar håndvægt består af en håndvægtstang med tilhørende vægtskiver. Denne variant giver dig mulighed for selv at justere vægten på håndvægten. Dette er perfekt til dem, der ønsker at kunne bruge det samme par håndvægte til øvelser, der kræver forskellig vægt. Justerbare håndvægte er gode til dem, der ønsker at holde mængden af ​​træningsudstyr så lavt som muligt.
Justerbare håndvægte leveres med to forskellige låsevarianter. Fjederbelastede låse, der kan tages af og på med et enkelt tryk. Låsefjedre er gode, når du hurtigt vil ændre vægten på håndvægtene. Den anden type lås er skruelåsen. Skruelåsene tager lidt længere tid, men fordelen er, at vægtene sidder rigtig tæt.

HVILKE MATERIALE?

Det sidste, der kan være godt at huske, er materialet håndvægtene er lavet af Skal du træne med håndvægtene i et mere følsomt miljø, er vores håndvægte med plast- eller gummibelægning bedst. De ridser heller ikke gulvet.

Hvis du i stedet skal træne udenfor eller i garagen, kan du lige så godt bruge de solide metalhåndvægte. Fordelen ved disse er, at de ikke har nogen belægning, der kan tage skade af det ru gulv.

SE ET UDVALG AF VORES BEDST SÆLGENDE HÅNDVÆLLER NEDENFOR: