Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Hitta den som passar dig

Forskellige vægtstænger til forskellige hjemmemotionscentre FIND DEN, DER PASSER DIG

HVIS DU KUN KUNNE KØBE FEM UDSTYR TIL DIT HJEMMEGYM,

hvilke ville du så købe? For os i Gorilla Sports har vægtstangen en oplagt plads på den liste.

Men for at en vægtstang kan opnå sit fulde potentiale, er det vigtigt at vælge den rigtige model. I dag tænkte vi, at vi ville gennemgå, hvad der adskiller vores forskellige modeller.

Hos Gorilla Sports sælger vi tre kategorier af vægtstænger. Disse kategorier er opdelt efter endediametrene på vægtstængerne. Bemærk at diameteren på enden af ​​vægtstangen kun fortæller dig, hvilke vægtskiver der passer til stangen og ikke diameteren på den del af stangen du holder på. Valget af endediameter er vigtigt alt efter hvad du vil bruge din vægtstang til.

Her er en oversigt over de tre forskellige kategorier:

25 mm
Denne type er vores smalleste og pæneste type vægtstang. Modellen kaldes også en skolebar, efter at den var en almindelig standard for vægtstænger i gymnastiksale. Vores 25 mm stænger kommer alle med den funktion, at de kan skrues fra hinanden. Vi anbefaler denne model til dig, der har begrænset træningsplads, eller som ønsker at kunne skille din vægtstang ad, når den ikke er i brug.

30 mm
Denne model er langt den mest almindelige vægtstang til hjemmegymnastik. Disse stænger er perfekte til alt fra tung styrketræning til mere højintensiv vægtstangstræning. Uden bevægelige komponenter bliver stangen rigtig holdbar, mens fremstillingsomkostningerne kan holdes nede. Så hvis du vil købe en allround stang til en rigtig god pris, er det denne størrelsesklasse du skal satse på.

50 mm
Sidst men ikke mindst har vi vores 50 mm stænger. Disse stænger er vores mest avancerede, både når det kommer til materialevalg og konstruktion. I modsætning til de to ovenstående modeller har denne kuglelejeender, hvorpå vægtskiverne er placeret. Det gør det nemmere når du skal flytte stangen, og giver en pænere følelse når du løfter. Dette er baren for dig, der gerne vil løfte tungt og meget. Har du en drøm om dit eget crossfit-gym i garagen eller en løfteklub i kælderen, er det denne model du skal have.

SE ET UDVALG AF VORES BEDSTSÆLGENDE BARPAKKER NEDENFOR: