Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Lär dig hantera de högintensiva träningspassen

LÆR AT HÅNDTERE HØJINTENSITETSTRÆNINGER

NÅR ORDENE "HØJ INTENSIV" OG "MOTION" PLACERES...

den ene efter den anden løber for mange en kold krop ned ad rygraden. Måske dukker traumatiske minder op fra en intervalsession på en våd løbebane, eller muligvis en prøvesession fra helvede, der fandt sted i den lokale bokseklub?

NÆSTEN ALLE MENNESKER...

...har i det mindste et par minder om mislykkede cardio-sessioner, der fik os til at føle, at døden var nær. Men som med alle færdigheder kan de trænes. Så også vores tolerance over for netop høj intensitet. I dag giver vi dig vores bedste tip til at blive bedre til både at klare og kunne nyde højintensiv træning.

UANSET HVILKEN TYPE HØJINTENSITETSTRÆNING...

...vi præsterer er den fællesnævner, at puljen hæves markant. Derfor bør pulskontrol være førsteprioritet på rejsen mod at blive en bedre fitnessatlet. Erfarne atleter har med tiden lært, hvor hårdt de kan presse sig selv uden at miste fart på grund af åndenød. Ved at være følsomme over for, hvordan kroppen reagerer på arbejdet, kan de hurtigt regulere hastigheden for at holde pulsen på et overskueligt niveau. Det handler om mental og fysisk kalibrering for at undgå den frygtede panik vejrtrækning.

I CROSSFIT CIRKLER TAGES DET OFTE OM...

...et koncept kaldet pacing. Ordet kommer fra det engelske "pace", som i denne sammenhæng bedst oversættes til hastighed eller tempo.
Lær at finde din fart ved at starte i et roligt og kontrolleret tempo. Arbejd tilbageholdende og metodisk for hele tiden at være opmærksom på din puls. Det er bedre at øge tempoet under sessionen end at gå for hårdt ud og løbe ind i væggen.

Vi er overbeviste om, at du vil være i stand til at blive en ægte fan af kunsten at pacing. Det handler bare om at træne og turde udfordre. 

SE ET UDVALG AF VORES BEDST SÆLGENDE KRYDSTRÆNINGSPRODUKTER NEDENFOR: