Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Se till att komma igång rätt

Lyst til at starte dit hjemmegymnastik? SØRG FOR AT STARTE RIGTIG

HVIS DU TROR...

...når du bygger dit helt eget træningscenter til hjemmet, kan det være svært at vide, hvor du skal starte. Er det bedst at starte med de dyre indkøb eller er det smartere at købe de små ting først? I dag vil vi give eksempler på, hvordan du kan tænke, når du går i gang.

Interesser
Start med at tage udgangspunkt i din nuværende træningserfaring og dine egne interesser. Det er normalt godt at starte med at købe udstyr, du allerede mestrer, for at reducere tærsklen til rent faktisk at bruge dit hjemmegymnastik. Så er det også godt at gennemgå dine nuværende interesser. Kan du på en eller anden måde træne hjemme for at blive bedre til din interesse? Det kan være en motionscykel hvis du er til cykling eller en pull-up bar hvis du nyder at klatre. Ved at tage udgangspunkt i træningsformer, du allerede mestrer og/eller nyder, vil hjemmegymnastiksalen have en oplagt plads i dit hjem, den dag det flytter ind.

Overflade.
Hvor meget plads kan du spare i dit hjem? Uanset hvor stærk din træningsglæde er, eller hvor godt dit udstyr måtte være, vil et overfyldt fitnesscenter hurtigt tage glæden ud af træningen. Hvis du har mindre plads til rådighed, er det vigtigt, at du gennemgår dine valg af værktøjer til kun dem, du virkelig ønsker at bruge. Det vigtige ved din overflade er, at du skal have fri plads til at bruge dit udstyr.

Grundlæggende udstyr.
Lad dine første køb være værktøjer, der lægger fundamentet for din træning. Udstyr du kan træne store dele af din krop med og som byder på mange anvendelsesområder.
Det kan være alt fra frivægte, en boksesæk, en træningsbænk eller en cardiomaskine.

Hel.
Prøv at skabe en helhed i dit hjemmegymnastik. Hvis du allerede ejer et par justerbare håndvægte, er en eller flere kettlebells nok et bedre næste køb end nogle faste håndvægte. Hvis du allerede ejer et væld af frie vægte, vil en plyobox højst sandsynligt gøre mere gavn end et andet vægtudstyr. En helhed opnås ved at bygge dit hjemmegym op omkring udstyr, der kan bruges sammen. Enten i samme øvelse eller i samme træningspas.

Budget.
Sidst men ikke mindst kommer dette med et budget. For uanset om du ønsker et lille eller stort hjemmegym, så koster det penge. Vær realistisk med dit budget, og lad det ramme din indkøbsliste. Rom blev ikke bygget på en dag, og dit træningscenter behøver heller ikke at være det. Ved at følge vores råd er du på rette vej fra første køb og eget udstyr, der giver bare rigtig god træning.

Med dette råd håber vi, at du føler dig moden nok til at træffe de beslutninger, du skal træffe. Hvis du har spørgsmål vedrørende vores produkter, så kontakt os venligst på info@gorillasports.dk