Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Det är du som bestämmer!

Tag kontrollen, når du begynder at tøve. DET ER DIG, DER BESTEMMER!

DEN MEST ALMINDELIGE GRUND TIL, TIL AT VI ALDRIG KOMMER I GANG MED VORES TRÆNING...

...er, at vi bliver hængende i tvivl. Det kan skyldes frygt for det ukendte, manglende selvtillid, tidligere fiaskoer eller blot en naturlig reaktion på ændring i livsstil.

For at håndtere din tøven og tage kontrol over dine handlinger, er her nogle værdifulde strategier:

Identificer årsagen til tøven.
Ved at være opmærksom på, hvad der forårsager din tøven, kan du løse rodproblemet. Spørg dig selv, hvad du egentlig er bange for, eller hvad der forhindrer dig i at handle. Det kan være en følelse af utilstrækkelighed, frygt for at fejle eller usikkerhed om, hvordan man håndterer situationen. Ved at forstå årsagerne kan du arbejde på at overvinde dem.

Del udfordringen ned i håndterbare dele.
Når man står over for en stor opgave eller beslutning, kan det føles overvældende og skabe tøven. Ved at nedbryde den store udfordring i mindre dele bliver det nemmere at håndtere og komme videre skridt for skridt. Fokuser på én ting ad gangen og beløn dig selv for hvert fremskridt, du gør. Dette giver dig selvtillid og motivation til at fortsætte.

Øv dig i at håndtere fiasko:
Tøven kan forstærkes af frygt for fiasko. Men fiaskoer er en naturlig del af livet og en mulighed for at lære og vokse. Se fiaskoer som erfaringer, og se tilbage på dem som trædesten til succes. Lær at omfavne udfordringer og tag dem som muligheder for at udvikle dig i stedet for som trusler mod dit selvværd.

Forveksle ikke tvivl med fiasko.
Bare fordi du tøver, betyder det ikke, at du har fejlet. At ville give op er ikke ensbetydende med rent faktisk at gøre det. I sidste ende handler det om de handlinger, du rent faktisk foretager.

Alle mennesker tøver.
Selv dem, der tilsyneladende ikke er ligeglade med de udfordringer, der kommer deres vej. Se de øjeblikke, du tøver, som et vejkryds. Bare fordi den ene vej ser mere bekvem ud, betyder det ikke, at du skal tage den. Så hvis du sidder og tøver inden du begynder at træne, så vælg en vej i dag!