Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Träna ryggen

Gå ikke glip af AT TRÆNE DIN RYG

EN STÆRK OG VELFORMET RYG ER MINDST NOGET IMPONERENDE.

I modsætning til de fleste andre kropsdele kan vi næsten ikke se vores egen ryg. Måske er det netop det, der gør en ordentlig bagplade så imponerende. Det bliver et tegn på, at personen ikke bare træner i at se på sig selv.

RYGTRÆNING ER DOG IKKE DET LETTESTE AT lykkes med.

I hvert fald ikke hvis du er ny til styrketræning. At bøje arme eller ben for at gøre dem stærke er næsten selvforklarende. Men at opbygge rygmusklerne er ikke så oplagt. Så i dag tænkte vi, at vi vil give nogle tips til, hvordan du kan træne din ryg.

Ryggen strækker sig over hele overkroppen og fungerer som en antagonist til både krop og bryst. Ryggen hjælper med at holde rygsøjlen stabil og hovedet lige.
Derfor er et godt udgangspunkt at tage udgangspunkt i den træning du allerede laver for at træne de tidligere nævnte dele.

Vi anbefaler altid at stræbe efter muskelbalance i kroppen for både at undgå skader og af rent æstetiske årsager. Forsøg derfor at kombinere din torso- og brysttræning med rygtræning. Det kunne for eksempel være vekslende bænkpres med sælroning, skulderpres foran nakken med skulderpres bag halsen og hulklippe med superman rock.

For virkelig at få adgang til din ryg, kan du også investere i en push-up bænk. Det er et perfekt supplement mellem sit-up sættet eller planken. En backliftbænk skaber optimale betingelser for at få adgang til musklerne langs hele rygsøjlen.

Et af de bedste træningsmål du kan have i 2023 er at stræbe efter muskelbalance i din krop. Så tag rygtræning med i dag.

SE VORES BEDST SÆLGENDE BAG-LIFT-BÆNKE OG HYPER FORLÆNGELSER NEDENFOR: