Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Här har du svaret

Hvad skal et vægtstangsstativ egentlig være godt for? HER HAR DU SVARET

HVORFOR SKAL DU HAVE ET BAR BAR STAND

Vægtstativ er et fantastisk stykke udstyr til at udstyre dit fitnesscenter med.
Her er tre grunde til, at ethvert fitnesscenter med en vægtstang også bør have et komplementært vægtstativ:

Flere øvelser.
For det første åbner vægtstangsstativet op for sikker vægtstangstræning til øvelser, hvor stangen starter fra en anden højde end jordhøjde. Stativet kan bruges til alt fra squats til pres. I stedet for først at skulle frit vippe stangen op fra jorden, kan vi i stedet fokusere helt på den øvelse, vi egentlig havde tænkt os at lave. Dette giver os mulighed for at nyde alle fordelene ved en vægtstang.

Vægtstangen får flere anvendelser.
En ting, som ikke mange tænker over, er, at når først stangen hviler i ketcheren, fungerer den fantastisk som en low pull-up stang. Så længe stativet er stabilt, kan øvelser som pull ups, chins og hængende rækker laves uden problemer i hvilestangen.

Stilladset kommer med flere anvendelsesområder.
En stor del af vores vægtstangsstativer kommer med flere funktioner end blot at bære vægtstangen op. Det kan være alt fra dyppehåndtag til optræksstænger og vægtstativer. Det betyder, at stativet tilføjer yderligere værdi til dit fitnesscenter. Til pull-ups er vores Power Racks perfekte. De er stabile og kommer med en integreret pull-up bar.
Når det kommer til dips, fungerer de fleste af vores standard vægtstangsstillinger også godt.

Så med det sagt, hvis du ikke allerede har et vægtstangsstativ til din elskede vægtstang, er det på høje tid at gøre noget ved det. Sammen er de de bedste!

SE ET UDVALG AF VORES BEDST SÆLGER BAR BAR-SÆT: