Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Ingen är perfekt

Kom tilbage efter nedturen INGEN ER PERFEKTE

VI ER IKKE PERFEKTE

Nu har du måske læst vores nyhedsbreve i et stykke tid. Hver uge udgiver vi nye tekster om træning, mindset og sundhed. Hvad du bør tænke på, og hvad du bør gøre. Denne fredag ​​tænkte vi i stedet for at være lidt personlige. Vi har alle liv, der nogle gange lægger hindringer i vejen for de forventede træningsambitioner.

I denne uge er jeg, som skriver dette brev, kommet mig fuldstændig over træningen. Efter en lang weekend fyldt med samvær med venner og familie, stoppede træningen aldrig. Ingen fare, tænkte jeg. Jeg kan kompensere for træningen i denne uge. Men så kom ugen. Træningssessionerne blev skrevet ned, og tidspunkterne for hvornår de skulle gennemføres blev planlagt.
Første gang var mandag eftermiddag. Rackarns, jobbet slap væk. Tager det i morgen.
Anden gang var tirsdagsfrokost. Kollegerne ville have en lang frokost. Tager det i morgen.
Tredje gang var onsdag aften. Aftenen kom, men da tasken skulle pakkes kom tankerne: Er jeg ikke lidt træt i aften? Ja, det er jeg faktisk. Jeg arbejder lidt i stedet for. Tager det i morgen.

MEN DER SKEDE NOGET PÅ TORSDAG.

En dag der faktisk var fuldt booket fra morgen til sen eftermiddag. En dag, som jeg oprindeligt havde tænkt mig at have som hviledag. Dagen gik som planlagt og aftenen kom. Jeg havde lagt mig på sofaen for at følge min oprindelige træningsplan. Det var da det skete. Klokken halv ti om aftenen kom ideen. Nu er det nok! Jeg tog mit træningstøj på og bestemte mig.

30 MINUTTER PÅ MOTIONSCYKLEN OG JEG ER ABSOLUT MØKSVEDT.

Lige hvad jeg havde brug for efter en uge præget af konstant udsættelse. Takket være dette pas føler jeg mig nu oppe at køre igen. Bådmotoren er startet og jeg glæder mig til en weekend fyldt med hygge med venner, familie og træning.
Kom ud af dine kriser. Når trangen melder sig, og du har det ligesom mig. Bare kør!

Løb en kort, men hård aflevering, der får din bold til at rulle. Det er altid den første session, der er sværest at komme i gang med.

SE VORES BEDST SÆLGENDE TRÆNINGSCYKLER NEDENFOR: