Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

TABATA GÖR JOBBET!

Mangler du tid, men vil du stadig træne? TABATA GØR JOBBET!

INSPIRATION TIL TABATA PASS

For at bygge videre på vores tekst om tabata-træning tænkte vi i dette indlæg at komme med nogle eksempler på forskellige tabata-opsætninger kan se ud. Som vi skrev i den foregående tekst, tager vi normalt udgangspunkt i tre typer tabata-cirkler:

1.
Kernecirkler: disse er styrkefokuserede cirkler, der træner kernen. Du kan selvfølgelig træne enhver anden muskelgruppe, du ønsker. Når vi hos Gorilla Sports har kort tid, prioriterer vi helst coretræning.

2.
Fitness Circles: Raffinerede fitnesssessioner baseret på oprindelsen af ​​Tabata-træningen. Enten kører vi kun én cardiomaskine, eller også skifter vi mellem to. I det sidste efterår er det vigtigt at være hurtig i forandringerne og forsøge at trække vejret så godt du kan.

3.
Metcon cirkler. Metcon står for Metabolic Conditioning og er en kombination af konditions- og styrketræning. Så veksler vi enten en konditionsøvelse/maskine med en styrkeøvelse, eller vi blander os med sådanne øvelser, der kræver både kondition og styrke..
Nedenfor er fire forskellige cirkler af hver pastype.

Variant nummer 1:

1. V-Ups & Diagonal Plank (løft venstre arm og højre ben, hold i to sekunder. Skift side)
2. Crunches & russisk twist
3. Diagonale V-ups (en V-up, hvor du møder din venstre arm med din højre fod, og derefter din højre arm med din venstre fod) & Side Plank (to omgange i venstre side og to omgange til højre)
Mavehjul (på knæ eller fødder) & Superman rock

Variant nummer 2:

1. Træningscykel
2. Romaskine og motionscykel
3. Sprintløb og udspring (udføres bedst på åben 4. overflade med armbåndsur)
5. Skimaskine & Box hopper over

Variant nummer 3:

1. Dumbbell thrustere & Push-ups på håndvægte
Battle Rope smækker med hop og V-ups
2. Dødløft & barpees
3. Goblet squats og bjergbestigere

Med disse tabata-sessioner håber vi, at du får inspiration til at lave dine egne variationer af den effektive intervalopsætning. Et vindende koncept er som regel at sammensætte to øvelser, der supplerer hinanden og ikke trætter præcis den samme muskelgruppe. Eller du vælger to meget ens øvelser for virkelig at få en smag af mælkesyre.

Vær kreativ og kør hårdt!