Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Och vilka fantastiska övningar!

Kettlebell - sikkert udstyr! OG HVILKE FANTASTISKE ØVELSER!

DET ER INGEN HEMMELIGT...DET ER INGEN HEMMELIGT......

at vi hos Gorilla Sports har en særlig forkærlighed for vægtværktøjet kettlebells. Grunden til denne kærlighed ligger i, hvor utroligt praktiske de er at bruge. Kettlebell-øvelser kræver normalt minimalt overfladeareal at blive brugt på. Takket være klodernes runde form er de skånsomme for både vores hjem og vores krop. Dette gør kettlebells til det ultimative værktøj til enhver form for hjemmetræning.

I DAG TÆNKTE VI AT GI EKSEMPLER PÅ NOGLE KETTLEBELLØVELSER...

...som vi mener, at alle burde kende og mestre.

Kettlebell swing.
En rigtig klassiker for at sige det mildt. Kettlebell swing er en fantastisk øvelse for torso, underarme, skuldre og ben og sæde. For at mestre denne øvelse handler det om timing. Lær at drive bolden med din hofte.

Goblet squat.
En goblet squat involverer at sidde på hug med en kettlebell foran dit bryst. For det bedste greb om bolden anbefaler vi, at du holder kettlebellen på hovedet med hænderne på selve bolden ved siden af ​​håndtagene. Denne øvelse tager utroligt meget på ben, sæde, torso og skuldre.

Kettlebell thrustere.
Vi kan se dette som en fortsættelsesøvelse på en goblet squat. I en thruster fortsætter vi bevægelsen forbi top squat positionen og løfter vægten – i dette tilfælde kettlebellen – over hovedet op til lige arme. Tricket i en thruster er at bruge så meget kraft fra benene, som vi kan, så vi ikke statisk skal presse vægten op med skuldrene hver gang.

Kettlebell tryk tryk.
En pushpress er en skulderpres ved hjælp af benene. Et kettlebell push-pres kan udføres med enten en kettlebell i hver hånd, en kettlebell, som du holder med begge hænder, eller du holder kettlebellen i den ene hånd. Hvis du er ny til øvelsen, kan det være en hjælp at bruge begge hænder. For at få den rigtige fornemmelse med benene, vil vi gerne sammenligne starten med et skud. Kør dine ben, som om du skulle lave et lille hop, men forlad aldrig jorden helt. Når du så mærker, at bolden vil fortsætte opad, fortsætter du med at presse med skuldermusklerne. Som med mange ting handler denne øvelse om timing. Push-pressen er en fremragende øvelse for skuldre og torso.

Hængende roning.
Denne øvelse er ikke raketvidenskab. Tricket med denne er at forblive rolig og kontrolleret. Øvelsen udføres med overkroppen lænet - omkring 45 grader frem - med en bold i den ene hånd eller en bold i hver hånd. Bolden trækkes op mod brystet med albuen stræbende mod loftet. Denne øvelse træner skulderbladsmusklerne, triceps, underarme og bryst.

Dødløft.
Dette eksempel er også noget af en klassiker. I et dødløft skal vi løfte en vægt fra jorden op til stående med lige ben og lige arme langs kroppen. Når øvelsen laves med kettlebells, bliver det faktisk sværere, end hvis vi skulle lave det med en vægtstang, da de løse bolde godt kan lide at bevæge sig under løftet. Dette vil kræve mere af vores kerne. Husk virkelig at stramme dine mavemuskler og løft dine ben.

SE ET UDVALG AF VORES BEDSTSÆLGENDE KETTLEBELLS NEDENFOR: