Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Barnen påminner oss om att  fortfarande vara små

BØRN MINDER OS OM STADIG AT VÆRE LILLE

AT FØLGE ET BARNS UDVIKLING...

...fra en lille baby til en voksen i fuld størrelse er en utrolig rejse. Men under denne rejse, hvor vi dag ud og dag ind forsøger at være et godt eksempel og undervise med gode råd og formaninger, må vi ikke glemme også at lære af de små.

OPVÆKSTENS REJSE,

som vi hver især har gjort og måske stadig gør, består af en enorm mængde lektioner. Men mens vi opbygger en stor mængde viden, er der også en stor del, der bliver glemt. Og det er her børnene kommer ind som inspiratorer.

Disse tekster handler som bekendt næsten altid om træning, og i dag er ingen undtagelse. Så den viden, vi valgte at fokusere på, er viden om bevægelse.

BØRN ER MEGET BEDRE TIL...

...at udforske kroppens muligheder, end størstedelen af ​​os voksne er. De løber, hopper, kravler, klatrer og meget mere. Alt dette gøres heller ikke kun på én måde. Nye spil og miljøer byder hele tiden på nye udfordringer, som fører til, at kroppen skal teste nye måder at komme videre på.

Vi voksne burde hente stor inspiration fra denne nysgerrighed. Det, der sker, når vi udforsker nye muligheder med vores krop, er, at vi øger vores bank af bevægelser. For som med alt, så skaber rutiner mønstre, som vi til en vis grad låser os fast i. Se bare på, hvordan en typisk dag kan se ud for mange af os. Lig, sidd, stå, gå og læg dig så ned igen. Ikke særlig varieret.

Mange bevægelser, som børn udfører på daglig basis, er også grundlæggende måder, hvorpå vores krop kan forblive hel og sund. At hænge i klatrestillingen strækker rygsøjlen og modvirker stivhed. Når børnene finder noget, der interesserer dem på jorden, sætter de sig ubevidst på hug for at se bedre. Denne stilling forbedrer og vedligeholder deres mobilitet, kerne- og benstyrke. Dette er blot nogle få eksempler på alle de fantastiske ting, der sker i farten for vores yngste generation.

HVAD KAN VI SÅ GØRE FOR AT TILNEMME BØRNENE PÅ EN MÅDE TIL AT UDFORDRE MØNSTRE?

Nå, spørg dig selv, hvornår var sidste gang du kravlede, hoppede højt eller lavede en saltomortale. Det er nok tid til at genopfriske din muskelhukommelse igen. Gå gennem dit arsenal af bevægelser, genopliv gamle bevægelsesmønstre og tør at prøve nye.

SE VORES UDVALG AF PLYO BOXES NEDENFOR: