Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Lördagsträning!

Endelig lørdag, endelig... LØRDAGSTRÆNING!

UGENS BEDSTE DAG FORTJENER UGENS SJOVLIGSTE TRÆNING

Endelig er det lørdag. Og om lørdagen foretrækker vi i Gorilla Sports gruppetræning af en eller anden art. At træne med en ven bidrager både til motivation og skaber dynamik i forholdet til din træning. At leve et aktivt liv behøver ikke at føles som en byrde eller et ensomt job.
Tværtimod var det at træne sammen din nøgle til at finde træning sjovt, så sjovt, at du gerne vil gøre det på en søndag. Du vælger vægtene i sessionen efter din egen formåen. Du kan med andre ord have separate vægtstænger under sessionen for at undgå at skulle tage vægte af og på stangen. Denne session indeholder 4 dele, der udfordrer dig, din træningsmakker og dit hold på forskellige måder.

Del 1:
15 minutters opvarmning. Dynamisk mobilitetstræning og udstrækning. Sæt lidt ekstra fokus på hoftebøjere, ben, ryg og mave.

Del 2 :
Gymnastik. Udnævn en person som nummer 1 og den anden som nummer 2. Sammen skal I gøre:
10 runder af:
Person nr. 1 hænger i 20-30 sekunder i et hult hænge i en pull-up bar. Hvis du ikke har en bar til rådighed, er det fint at ligge i et hult tag på gulvet i stedet for.
Person nr. 2 springer 40 dobbeltspring med et hoppereb eller 50 enkeltspring.
Når den sidste person er færdig med at hænge eller hoppe, hviler I begge i 30 sekunder, før I skifter øvelser med hinanden. Du skal lave hver øvelse fem gange hver.

Del 3:
Styrke. 5 runder af:
8 squats
Bulgarsk split lunges. (Brug håndvægte eller kettlebells i hver hånd, hvis du vil have mere vægt)
Den ene starter med squat, den anden starter med udfaldet. Når den sidste person har afsluttet begge øvelser, hviler du i 45 sekunder sammen, inden du starter næste runde.

Del 4:
Fitness.
Amrap 20 minutter. Du går jeg går (den ene laver alle øvelserne, mens den anden hviler og skifter så med hinanden).
21 dobbeltspring / 30 enkeltspring
15 Dødløft
9 bar vendte burpees

Dette pas skal tage noget tid. Sørg for, at begge er godt varmet op, før du starter. At træne sammen er en glimrende måde at både socialisere og styrke båndene i et parforhold. At komme til at kæmpe med en, du kan lide, skaber et stærkt fællesskab. Husk at opmuntre og hjælpe hinanden til sikker og sjov træning.

Held og lykke og hav det sjovt!