Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi står på oss!

I mørke tider er der kun én ting, vi kan gøre. VI STÅR PÅ OS!

OKSEGGERNE TEST OS MED DERES LANGE MØRKE DAGE.

Alle hverdagens opgaver kan blive endnu mere besværlige med januarmørkets grå filter. Selvom vi har oplevet denne periode flere gange før, ser det alligevel ud til, at vi aldrig rigtig vænner os til det. Men ligesom oksen, der dag ud og dag ind trak ploven over alle Sveriges marker, skal vi også blive ved med at træde på. På trods af mørke og kulde. For den bedste måde at håndtere svære tider på vil aldrig være at give op, men at blive ved med at stå.

I dag tænkte vi på at tilbyde en lørdagssession, der giver dig mulighed for at vise, hvor skabet skal stå. Tag en ven med, der kunne bruge et boost af motivation, og kør vores alsidige lørdagssession. Det kan være lige hvad du har brug for!

DEL 1: OVERKROP

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 gentagelser af:
Bænkpres
Skulderpres
Dips

Lav først 10 gentagelser af alle øvelser, derefter 9 og så videre ned til 1. Alle sæt skal føles udfordrende. Så øg gerne vægten mellem sæt. Dipsene kan laves i ringe, i dyppestativ eller fra en plyoboks eller lignende.

DEL 2: BEN

Emom 12 min:
Min 1: 10 lige dødløft
Min 2: 10 vægtede udfald med stangen i forreste stativ. (Her er det også fint at bruge en eller to kettlebells eller håndvægte.

DEL 3: METCON

Hold på 2:
Amrap 30. You Go I Go (En person løber en hel omgang, mens den anden hviler og skifter så mellem personer).
10 push-ups
10 Sumo dødløft højt træk
10 burpees over baren
10 thrustere

Held og lykke og hav det sjovt!

SE VORES BEDSTSÆLGENDE BAR-PAKKER, DUMBELLS OG SANDTASKER NEDENFOR: