Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Vi kämpar på!

Mørket kommer VI KÆMPER VIDERE!

SIDSTE WEEKEND SÆTTE VI URET TILBAGE...

...og det viser sig virkelig. Nu er mørket et faktum. Foran os har vi 4 måneder, hvor vores pandeknogle bliver sat på prøve. Så vi skal gøre det, vi gør hvert år.

Nu handler hverdagen primært om at kæmpe. Hold humøret oppe og ilden i gang. Både for os selv, men også for vores medmennesker. Et muntert smil eller en inderlig kompliment kan være redningsmanden i tider med nød, når alt føles tungt. Så prøv at være en rollemodel for din familie, venner og kolleger.

I tider, hvor mørket hele tiden minder os om, er vi nødt til at finde på vores små tricks for at klare hverdagen og stadig have det godt. Et af de bedste tricks, vi kender, er at blive ved med træningen.

Her er vores bedste tips til at holde dine træningsrutiner i gang dette efterår og vinter:

1.

Book dine træningssessioner et par dage i forvejen. Indtast det tidspunkt, du skal træne, i kalenderen og behandl den tid som et vigtigt møde. Medbring det rigtige udstyr og kom velforberedt.

2.

Hav din træningstaske pakket. Dette punkt bygger på det foregående. At have din taske pakket i forvejen gør det mindre af et skridt at komme i gang.

3.

Prøv en ny form for motion. En god måde at få træning til at føles både spændende og motiverende er at prøve noget nyt. Find en ny udfordring og en ny kontekst, der giver dig lyst til at flytte.

4.

Hold dine løfter. Når du har bestilt et træningspas, så prøv altid at fuldføre din plan så meget som muligt. At aflyse træning kan nemt blive en negativ spiral, især nu om efteråret. Hvis du ikke har lyst til at træne, så gå alligevel, men tag det roligt. Det vigtigste er, at du bliver ved.

Mørke, kom imod mig!