Gratis fragt på alle ordrer over 700 kr!

Sträva efter balans

Hvis du ønsker at opbygge en muskuløs krop STRÆB ET BALANCE

MUSKELBALANCEN

Vi vil ikke påstå, at den muskuløse krop skal være hovedformålet med al træning. Langt fra. Men for de fleste mennesker er der stadig en form for ambition om, at mens vi træner for at have det godt, så føler vi os også muskuløse og stærke.

Hvis vi vil bygge muskler, der både gør os stærke og får os til at se stærke ud, er det altid vigtigt at stræbe efter muskelbalance. Uanset hvilken træningsform vi selv foretrækker.

At træne din muskelbalance betyder at fordele arbejdet jævnt, så hele kroppen styrkes. På samme måde som diætister anbefaler en varieret kost for at give os al den næring, vi har brug for, anbefaler vi, at du sammensætter dine træningspas på samme måde. Stil dig selv spørgsmålet: Får min krop al den motion, den har brug for?


GOD MUSKELBALANCE BIDRAGE TIL...

reduceret risiko for skader, bedre kropsholdning og en generelt stærkere krop. Hvis vi belaster vores krop ud over vores stærkeste musklers kapacitet, er risikoen for skader overhængende. En bevægelse i den forkerte vinkel kan være starten på en langvarig skade, når andre muskler ikke kan klare belastningen fra vores yndlingsøvelse. En jævnt forstærket krop klarer forskellige typer belastninger bedre og kan parere skrå belastninger meget mere effektivt.

ET GODT EKSEMPEL...

Når det virkelig kan betale sig at træne muskelbalancen er triceps træning. Biceps curls får ofte en ufortjent stor rolle, når det kommer til muskelopbygning i overarmene. Men anatomisk fylder triceps to tredjedele af overarmens volumen. Så ikke at glemme biceps' kære antagonist er afgørende, hvis du ønsker at forbedre volumen og styrken af ​​dine overarme.

HER ER VORES BEDSTE TIPS TIL AT OPNÅ EN ​​Jævn TRÆNET KROP:

Gennemgå din træningsplan. Skriv alle de øvelser du laver, og hvilke muskler de primært arbejder med. Så får du et klart billede af, hvad du træner mest, og hvilke muskler du godt kunne bruge lidt mere tid på.
Brug supersæt, hvor den efterfølgende øvelse træner antagonisterne til originalen.
Besøg en ekspert til undersøgelse. Tag kontakt til en certificeret naprapat eller lignende for at få undersøgt kroppen. At søge hjælp hos en ekspert er en effektiv måde at få en objektiv diagnose af din nuværende muskulatur og hvad der eventuelt skal rettes.